Hiç sorma 😁😁😁😁20tl için tokat atıyor ezik fakir haha
Ben 10 tlye tokata gelmiştim20tl için tokat atıyor ezik fakir haha
Abi gezginliği boşver bu ssde nasıl iletişim kurulmuş ona hayret ettim. Adamın profili incelenirse zaten ne bitki olduğu ortaya çıkıyor birtane düzgün mesajı yok adamın alfabesi nokta,virgül,x den ibaretGezginler ile ticaret yaparken "Escrow" kullanmaya özen gösterin, 20tl bile olsa dolandırılabiliyorsunuz.
Forum adminlerini escrow yapabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Escrow nedir ?
Escrow aktif !
Son konuma gelebilir misin :3Abi gezginliği boşver bu ssde nasıl iletişim kurulmuş ona hayret ettim. Adamın profili incelenirse zaten ne bitki olduğu ortaya çıkıyor birtane düzgün mesajı yok adamın alfabesi nokta,virgül,x den ibaret
akbanktan ininalime para attı ve para bana gelmedi ininal aciyim ordan para atiyim akbanktan gelen para hediye olsun dedi paran boşa gider gelen parayı bekliycem dedim ve para bana hala gelmedi iyi niyetimi suistimal ediyor umurumda değil para gelmeden işlem yapmam bankalardan atılan para ininalime hiçbir zaman gelmiyor Foruma bir girdim bu konu açılmış benim dolandirdigimdan haberim yok.dekontu atsana pm den
Yazısmaları ss atar mısınakbanktan ininalime para attı ve para bana gelmedi ininal aciyim ordan para atiyim akbanktan gelen para hediye olsun dedi paran boşa gider gelen parayı bekliycem dedim ve para bana hala gelmedi iyi niyetimi suistimal ediyor umurumda değil para gelmeden işlem yapmam bankalardan atılan para ininalime hiçbir zaman gelmiyor Foruma bir girdim bu konu açılmış benim dolandirdigimdan haberim yok.
Saygilar
Atamaz çünkü telegramdan engelledi beniYazısmaları ss atar mısın
Parayı atan kişi parayı attığı ininal barkodunu göstersin sonra para gönderilen kişinin ininal uygulamasında barkodu kontrol edilsin aynı ise işlem geçmişine bakılsın oradan belli olur gelip gelmediği.akbanktan ininalime para attı ve para bana gelmedi ininal aciyim ordan para atiyim akbanktan gelen para hediye olsun dedi paran boşa gider gelen parayı bekliycem dedim ve para bana hala gelmedi iyi niyetimi suistimal ediyor umurumda değil para gelmeden işlem yapmam bankalardan atılan para ininalime hiçbir zaman gelmiyor Foruma bir girdim bu konu açılmış benim dolandirdigimdan haberim yok.
Saygilar
Bunu yapmak çok basit neden engellediğini anlayamadım..Parayı atan kişi parayı attığı ininal barkodunu göstersin sonra para gönderilen kişinin ininal uygulamasında barkodu kontrol edilsin aynı ise işlem geçmişine bakılsın oradan belli olur gelip gelmediği.
dekontta tc var sansür çekip atıyorum@mertasjpg başka konuşmalar varsa ve dekontu at. @d3s sen de "akbanktan ininalime para attı ve para bana gelmedi ininal aciyim ordan para atiyim akbanktan gelen para hediye olsun dedi paran boşa gider gelen parayı bekliycem dedim ve para bana hala gelmedi" iddia ettiğin yazıları ve ininal son 2 hafta işlem geçmişini at
@mertasjpg başka konuşmalar varsa ve dekontu at. @d3s sen de "akbanktan ininalime para attı ve para bana gelmedi ininal aciyim ordan para atiyim akbanktan gelen para hediye olsun dedi paran boşa gider gelen parayı bekliycem dedim ve para bana hala gelmedi" iddia ettiğin yazıları ve ininal son 2 hafta işlem geçmişini at