selamın aleyküm yeniyim devrelerim benim ilk olarak hesap hack işine ve web hack işine nerden başlamalıyım yani hesap hack derken whitehack olmak istiyorum çalmak değil sadece...

selamın aleyküm yeniyim devrelerim benim ilk olarak hesap hack işine ve web hack işine nerden başlamalıyım yani hesap hack derken whitehack olmak istiyorum çalmak değil sadece deneme yapmak istiyorum hesaplarda ilk denememde fake script oluşturarak link atmak oldu sahte numara ile ama pek bi işe yaramadı daha doğrusu inanmadılar peki nerden başlamalıyım hack işine mesela şunu öğrenirsen hepsini yaparsın dediğimiz bişiler var mı tavsiyeniz nerlerdir.
dipnot=İngilizcem yok

Aleykğm selam, hoşgeldin
burası elektirikçi mi biz devre elemanlarımıyız 'devre' nedir? nerden geliyorsun adın nedir yaşın kaçtır, burası daha önce pineklediğin yerlere benzemez abilerini ben haçkırmak istiyorum diye bıktırmadan forumdakı konulara gözat. haçkırmak iyi birşey değildir bulaşma bence.

Aleyküm selam ben subay Marowit. 3 yıldız Albay Oluyor 4 yıldız Tuğgeneral 5 Yıldız Genelkurmay başkanı. Hoşgeldin, fedocu amerigaya saldırılarımiz son hız devam etmekte, aramıza hoşgeldin teğmen !

- Subay Marowit. (2017 2. Saldırı Tugay Komutanı.)

ben hesap hack ve web site hack yapmak istiyorum önceden yaptığım herkezin bildiği gibi brute force ile deneme yanılma yöntemiyle index atmaya çalıştım bu işte kendimi nasıl geliştirebilirim kötü amaçlı değil

Aleyküm selam ben subay Marowit. 3 yıldız Albay Oluyor 4 yıldız Tuğgeneral 5 Yıldız Genelkurmay başkanı. Hoşgeldin, fedocu amerigaya saldırılarımiz son hız devam etmekte, aramıza hoşgeldin teğmen !

- Subay Marowit. (2017 2. Saldırı Tugay Komutanı.)
Ha bide 6. yıldız genelkurmay cumhurbaşkanı başkanı presint presinti oluyor ama o daha yok sen olabilirsin

@Mectury Kral ne kafayla cumhurbaşk4nını sansürledin awbdksvxlwvd

Lan Çocukla dalga gecmeyin. Hem Veletler doluyor diye sikayet ediyorsunuz. hem de oradan kurtarmaniz icin ayaginiza gelmis birini disliyorsunuz. tamam komik iyi guzel de cocukla nedir bu dalganız? ego nuz tavanda olursa bilgileriniz kimsenin umrunda olmaz

Hoş geldin. Hangi forumdan olursan ol bize düşmanlık yapmadığın sürece farketmez. Kendini geliştirmek için ilk önce temelleri atman lazım, linux,php,python vs. temelden bişeyler öğrenmen şart.

Hoş geldin. Hangi forumdan olursan ol bize düşmanlık yapmadığın sürece farketmez. Kendini geliştirmek için ilk önce temelleri atman lazım, linux,php,python vs. temelden bişeyler öğrenmen şart.
peki hangi sitelerden ders almalıyım önerdiğin siteler varmı anlatım yapan herkez farklı anlatıyo bazıları eksik kodlar ile anlatıyo tam anlatan bilen sitelere varmı??

hacker olmak yıllarımı alır benim o hale gelecek aile durumum bile yok sadece hack işlerine çok hevesim var pc bölümündeyim saten
O zaman herşeyden birazcık lazım sana .

Öncelikle web açıkları nedir nasıl kullanılır Shell nedir sunucu nedir nasıl rootlanir bunları öğren kaynaklar ise tüm internet eğitim setlerine göz at YouTube forumlar vb öğrenebilirsin.

Ayrıca bir dil öğrenmek istiyorsan bunlar şimdilik Python ve PHP olmalıdır, dilersen javada öğrenebilirsin.

Bilgisayar ve Networking kısmına gelirsek metasploit trojen sniffing spoffing linux araçları linux kullanımı etik hacker eğitim setlerine göz atmalisin kaynakları gene dediğim şekilde öğrenebilirsin Udemy etik hacker eğitim setini temin edebilirsin bu konuda.

Son düzenleme:
DOSTUM TAŞŞAK GEÇTİM EGLENDİM SIKTINI YOK ŞİDMİ SEN HESAP HECK YPAMAK İSTİYODUN DEMİ BAŞKAN ÖZELDEN YAZ Bİ KAÇ ŞEY SÖLİYİM

peki önemli konuda yardım isticem sizden bana bi yol gösterin Allah sizin yolunuzu her daim açık tutsun inşallah-şimdi ben bi arkadaşımın instagramını almaya çalışıyorum bu bir kız tek amacım sadece 10dk işim var sonra ne yapıyosa yapsın şifreyi değiştirmem bana yazılan mesaj var onu merak ediyorum.şimdi (x-shadow) olsun (ploits web) olsun bunlar virüslü link oluşturabilen siteler herkezi atıyosun girince falan şifre geliyo ama bunu inananlar giriyor şuan bende işlemez bende fakescript ile yapmaya çalıştım ama bende programın hatasından dolayı yapamıyorum herşey hazr yoksa linki oluşturduktan sonra fake sms ilede mesaj atıp şifre yenilemesini söyliyerek ws şifreyi alcam ama buna inanacağını sanmıyorum bi fikriniz varmı bu konuda bana yardım edebilecek yada farklı bir site veya program olan varsa yazsın lütfen ya sadece bu hesabı alcam başka hiç bişi işim yok

131,662Konular
3,270,174Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt