Damioncreeck şikayet 2000₺ dolandırıcılik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba Kendisinde yaklaşık 400₺ param kaldı allahtan 1200₺ yollamistim iki hesabı kapattı ama son 1 hesabı kapatmadı spyda @hugosensei nicli arkadaşı 1k çarpmış baska bir arkadasimizi da 800₺ civarı bu orospu çocuğunun ibani ve paparasi bende araplarin anasını sikme partisi düzenlicem o suriyeli hasania ee şimdi kanıtları akşam birakicam orospu çocuğu tgsini silmiş senin o anani sikicem misirli anani dinden cikaricam senin orospu çocuğu

Rating - 100%
Merhaba Kendisinde yaklaşık 400₺ param kaldı allahtan 1200₺ yollamistim iki hesabı kapattı ama son 1 hesabı kapatmadı spyda @hugosensei nicli arkadaşı 1k çarpmış baska bir arkadasimizi da 800₺ civarı bu orospu çocuğunun ibani ve paparasi bende araplarin anasını sikme partisi düzenlicem o suriyeli hasania ee şimdi kanıtları akşam birakicam orospu çocuğu tgsini silmiş senin o anani sikicem misirli anani dinden cikaricam senin orospu çocuğu
iyi olmuş knk

Wasted 

Tarıyorum hepinizi Ra-Ra!
Rating - 100%
şasdaks olm herkese güvenmeyin güvenecekseniz bari sosyal medyada namı tanıdık biri olsun

Sh1estyr

Adaletsizliği, adaletle yıkmak gerekir.
Rating - 100%
sakin ol

Sh1estyr

Rating - 100%
@hugosense geri ödemesi bitti temiz ne oluyor?

Sh1estyr

Rating - 100%
ŞİKAYETLER şu an beni neden dolandırıyor iki hesap kapatmış şimdi bir hesabı var işlem bozuldu yani şubata başlıyorum merak etmeyin iyi geceler

Rating - 0%
ŞİKAYETLER şu an beni neden dolandırıyor iki hesap kapatmış şimdi bir hesabı var işlem bozuldu yani şubata başlıyorum merak etmeyin iyi geceler
işlem bozuldu ne olum 3 hesap yolladım hala açık hangi hesabı işleme aldığın bile belli değil ?? cevapda vermiyorsun telegram silinmiş gerizekalı herif

Sh1estyr

Rating - 100%
işlem bozuldu ne olum 3 hesap yolladım hala açık hangi hesabı işleme aldığın bile belli değil ?? cevapda vermiyorsun telegram silinmiş gerizekalı herif
telegram suratında yemin ediyorsun pek cevap vermiyorum şimdi yine şubata başlıyorum merak etme temiz

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Eğer @Cihan 'n gönderdiği hesaplar kapanmadıysa tamamını, bazıları kapandıysa kapanmadığı kadarının ücretini iade etmelisin @Shiesty
Yarın sabaha kadar iade geçmezsen süresiz uzaklaştırılacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,464Konular
3,268,462Mesajlar
315,224Kullanıcılar
Alan4456Son Üye
Üst Alt