Damioncreeck şikayet 2000₺ dolandırıcılik (1 Viewer)

Merhaba Kendisinde yaklaşık 400₺ param kaldı allahtan 1200₺ yollamistim iki hesabı kapattı ama son 1 hesabı kapatmadı spyda @hugosensei nicli arkadaşı 1k çarpmış baska bir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Kendisinde yaklaşık 400₺ param kaldı allahtan 1200₺ yollamistim iki hesabı kapattı ama son 1 hesabı kapatmadı spyda @hugosensei nicli arkadaşı 1k çarpmış baska bir arkadasimizi da 800₺ civarı bu orospu çocuğunun ibani ve paparasi bende araplarin anasını sikme partisi düzenlicem o suriyeli hasania ee şimdi kanıtları akşam birakicam orospu çocuğu tgsini silmiş senin o anani sikicem misirli anani dinden cikaricam senin orospu çocuğu

Merhaba Kendisinde yaklaşık 400₺ param kaldı allahtan 1200₺ yollamistim iki hesabı kapattı ama son 1 hesabı kapatmadı spyda @hugosensei nicli arkadaşı 1k çarpmış baska bir arkadasimizi da 800₺ civarı bu orospu çocuğunun ibani ve paparasi bende araplarin anasını sikme partisi düzenlicem o suriyeli hasania ee şimdi kanıtları akşam birakicam orospu çocuğu tgsini silmiş senin o anani sikicem misirli anani dinden cikaricam senin orospu çocuğu
iyi olmuş knk

sakin ol

ŞİKAYETLER şu an beni neden dolandırıyor iki hesap kapatmış şimdi bir hesabı var işlem bozuldu yani şubata başlıyorum merak etmeyin iyi geceler

işlem bozuldu ne olum 3 hesap yolladım hala açık hangi hesabı işleme aldığın bile belli değil ?? cevapda vermiyorsun telegram silinmiş gerizekalı herif
telegram suratında yemin ediyorsun pek cevap vermiyorum şimdi yine şubata başlıyorum merak etme temiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,436Konular
3,281,940Mesajlar
321,116Kullanıcılar
memeleSon Üye
Üst Alt