DarkComet Port Açma (Yardım)

Selamlar,Ben Tious...Bugün sizlere yaşadığım bir sorundan bahsedicem.Modemim Turk Telekom DarkComet'im ve DuckDNS'm var herşeyi yaptım ancak Modemim TD-W9970 olduğu için hangi...

Selamlar,Ben Tious...Bugün sizlere yaşadığım bir sorundan bahsedicem.Modemim Turk Telekom DarkComet'im ve DuckDNS'm var herşeyi yaptım ancak Modemim TD-W9970 olduğu için hangi şeyleri seçeceğim hakkında hiçbir fikrim yok.DarkCometRAT'ın TTNET vs. modemlerinde videoları var ancak bi Turk Telekomun yok.Yardımcı olabilirmisiniz,Acil yardım gerekiyor,İyi forumlar..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selamlar,Ben Tious...Bugün sizlere yaşadığım bir sorundan bahsedicem.Modemim Turk Telekom DarkComet'im ve DuckDNS'm var herşeyi yaptım ancak Modemim TD-W9970 olduğu için hangi şeyleri seçeceğim hakkında hiçbir fikrim yok.DarkCometRAT'ın TTNET vs. modemlerinde videoları var ancak bi Turk Telekomun yok.Yardımcı olabilirmisiniz,Acil yardım gerekiyor,İyi forumlar..

TTnet ile Türk Telekom aynı şey. Birleştiler

Konu bu değil,yardımcı olmayacaksan boşuna post kasmana gerek yok.Forumun senin gibi gereksizlerede ihtiyacı yok.Eşek bey.(avatarın için söyledim)

Ama işte modem arayüzü aynı olmadığı için kafa karıştırıyor.
Arkadaşlar araştırdım biraz youtubedan ve diğer hack sitelerinden Herkes Zyxel kullanıyor otomatik port açıcı aradım oda çalışmadı bir yardımcı olabilirmisiniz TP Link kullanıcılarıda benim gibi sorunlarla karşılaşıyor ancak ben nasıl yapacağımı bile bulamadım..

Arkadaşlar araştırdım biraz youtubedan ve diğer hack sitelerinden Herkes Zyxel kullanıyor otomatik port açıcı aradım oda çalışmadı bir yardımcı olabilirmisiniz TP Link kullanıcılarıda benim gibi sorunlarla karşılaşıyor ancak ben nasıl yapacağımı bile bulamadım..
Yardım edebilecek varmı acil bir durum.

132,179Konular
3,276,228Mesajlar
317,061Kullanıcılar
hermesx11Son Üye
Üst Alt