Dava acildi ne yapmam lazim ?

• Konuyu başlatan Isko~
  • Başlangıç tarihi
I

Isko~

Bildiginiz uzere turk siteleri hackledigimizde, bir cogumuzun basina gelen dava meseleleri oluyor...

Bunun icin yillar once 6-7 davadan yaptigim sosyal muhendislik teknigi ile davalardan siyrildim.

Hemen lafi uzatmiyalim nasil siyriliriz isko bu isten...
Bazi davalar vardir, madiği olarak cok ödiyebilirsiniz, bazi davalar vardir manevi yani hapise girmeniz gerekli olabilir, bunun icin yapcaklarinizi iyi dusunun, yapcaklariniza ego'nuzu uzak tutun !

Evet diyelimki bir turk sitesi hackledik.
Adam bize dava actim ssana bekle görceksin anyayi konyayi dedi, haci abi napcaz sictik.
Sakin ol panpa, rol 1 . Annem hasta rolune giriyoruz, adamla samimi bir iletisime girin neden yaptiginizi soyleyin, acigi kapatirim abi, bilmiyordum boyle olcagini ztn az giriyorum bilgisayara calisiyorum okuyorum, annem yatalak ztn ona bakiyorum hikayesi gercekten ise yaricaktir emin olun.

2.nci hikayemiz, ben yetimim hikayesi, ne kadar komik olsa bile ilginc evet, fakat bu bile ise yaradi, sitelere guvenligini yapip kendime harclik yapiyorum, ztn burda kimsem yok, abi beni dava etsen bana bisi olmaz, kimse beni arayip sormaz ztn, filan hikayesi uydur gec.

3. En basiti bu aslinda, nerden hacklediginizi, acigi nasil kapatilir, bide bir ozur dileyerek konuyu kapatabilirsiniz, eger ise yramazsa 2 veya 1 konuyu alip ek olarak kullanirsiniz :)

Selametle

Ares

Nine Düşmanı
Rating - 0%
valla ustat 1 ve 2 yi yedirmek artik cok zor..ancak 3 cu kisim yuzde 60 yedirmek olur bence..artik kimse yetim ve hasta numarasina kanmiyor

Rating - 100%
Bunu okuyan adam,artık hiçbir türlü inanmaz olur karşı tarafa.yazılar iyimiş

Rating - 0%
yazıyı okuyunca ben kendımı gordum sankı :dd ben bı ara bı boklar yıyodum soylemem ama :D

131,597Konular
3,269,522Mesajlar
315,516Kullanıcılar
lordus77Son Üye
Üst Alt