ddosla haraç kesmeyi deniyorum yd sitelere fakat bi türlü yapamadım siteyi uzun süre kapalı tutsamda bi türlü yapamadım önerileriniz nelerdir (maks 400 euro)
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ddosla haraç kesmeyi deniyorum yd sitelere fakat bi türlü yapamadım siteyi uzun süre kapalı tutsamda bi türlü yapamadım önerileriniz nelerdir (maks 400 euro)
DDoS'u nasıl atıyorsun ona göre birşey söyleyim.ddosla haraç kesmeyi deniyorum yd sitelere fakat bi türlü yapamadım siteyi uzun süre kapalı tutsamda bi türlü yapamadım önerileriniz nelerdir (maks 400 euro)
yani tor2mail kullaniyorum ama mailime ger donus yapmiyolar stresser su kullaniyorum site 503 service unavailable hatasi almasina rağmen donus yapmiyolarYapamadığın kısım tam olarak neresi
stresser su ile 360 euroluk paket alacagim ordanDDoS'u nasıl atıyorsun ona göre birşey söyleyim.
400 euro ile onu yapacağına daha neler yapabilirsin benim tavsiyem boşver bunu.stresser su ile 360 euroluk paket alacagim ordan
dost olmazmi diyosun yoksa baska bisey yap daha iyidirmi diyosun bunu uzun zamandır planliyodum400 euro ile onu yapacağına daha neler yapabilirsin benim tavsiyem boşver bunu.
Hocam haraç almak sıkıntı verecekleri kesin değil zaten siteye o kadar önem veren kişiler bu işin peşini bırakmaz o yüzden boşver ddos yerine başka şeylere yönel.dost olmazmi diyosun yoksa baska bisey yap daha iyidirmi diyosun bunu uzun zamandır planliyodum
planlarım bosa cikti yani bide su konuda bilgim var siteyi 6 saat kusur kapali tutarsan pazartesi gunu olmasi lazim. attiklarini gördüm birsuru kisiye ama baska bi planim yok suan bunda basarisiz olursam baskasina yonelirimHocam haraç almak sıkıntı verecekleri kesin değil zaten siteye o kadar önem veren kişiler bu işin peşini bırakmaz o yüzden boşver ddos yerine başka şeylere yönel.
mail2tor ile mail atıyorum fakat geri dönüş yapmiyolar bi turlu spamdan dolayi diye düşünüyorum ama emin degilimYapamadığın kısım tam olarak neresi