Onu geç enes baturu favori paneline eklemiş :/"samuray jack jenerik türkçe" diye aratmasından yaşını anlayabiliyoruz![]()
prdn krdşKeşke görmeseydim bu konuyu da bu videoya rastlamasaydım...
doğru hack yapmayı artık doğru bulmuyorum saçma geliyor bana bir faydası olmuyor hack yerine yazılım mantığı altında gelişmek çok daha faydalıHerkes lamer işi demişGençler siz bir kaç upload açığı xss açığı panel bypass biliyorsunuz diye hacker olmadınız
Siz de buralardan geçtiniz ve size söylenen şeylere aldırmadan buralara geldiniz. Şimdi çapınızda iyi birer script kiddies olarak böyle konuşmanızı anlıyorum. Sonuca bağlayacağım o çocuklar günü gelince sizi gibi olacaklar uğraşmak istemiyorsanız kökünden ve henüz ağaç yaş iken işlerini bitirin derim ben..
Ben DDoS'u hiçbir zaman kullanmadım. Tek yaptığım ne olduğunu öğrenmek oldu, herkes değil o yüzden bu forumdaki çoğu eski üyeler hacking değilde, yazılım ile ilgileniyor o yüzden dostum yani script kiddies olarak değilde normal birisi olarak konuşuyorum benHerkes lamer işi demişGençler siz bir kaç upload açığı xss açığı panel bypass biliyorsunuz diye hacker olmadınız
Siz de buralardan geçtiniz ve size söylenen şeylere aldırmadan buralara geldiniz. Şimdi çapınızda iyi birer script kiddies olarak böyle konuşmanızı anlıyorum. Sonuca bağlayacağım o çocuklar günü gelince sizi gibi olacaklar uğraşmak istemiyorsanız kökünden ve henüz ağaç yaş iken işlerini bitirin derim ben..
Ben DDoS'u hiçbir zaman kullanmadım. Tek yaptığım ne olduğunu öğrenmek oldu, herkes değil o yüzden bu forumdaki çoğu eski üyeler hacking değilde, yazılım ile ilgileniyor o yüzden dostum yani script kiddies olarak değilde normal birisi olarak konuşuyorum ben![]()
doğru hack yapmayı artık doğru bulmuyorum saçma geliyor bana bir faydası olmuyor hack yerine yazılım mantığı altında gelişmek çok daha faydalı
doğru hack yapmayı artık doğru bulmuyorum saçma geliyor bana bir faydası olmuyor hack yerine yazılım mantığı altında gelişmek çok daha faydalı
Yalnız bende @Zexor ile aynı düşüncedeyim, ki onunda açıklaması böyle olacaktır diye düşünüyorum, çoğu insan bu düşünce ile bırakır hack'i.Sana bir faydası neden olmuyor acaba? Kendin hiç bulunmamış bir açık bulamadığın için kendini geliştiremediğin hep aynı şeyleri yaptığın için dostum neyse en azından alanına karar vermen güzel bir şey başarıların daim olsun.
Yıkıcı değil de yapıcı olmak benim açımdan daha mantıklı.Şimdi düşün developersın.Bir projeye başladın.O his bir başka bence o kod yazarken sistemi tasarlarken bazen hatalar ile karşılaştığın zaman ufak bir şey olduğunca komiğine gitmesi.Günlerini harcamak başka oluyor.Siteye girince kendi sistemini gördüğün zaman insan bir farklı hissediyor...
Peki hack?
Diyelim sisteme sızdın veriyi aldın ee? Noldu üzerinden zaman geçti unutuldu gitti bir şey kazanmadın tabi bu söz security tester lar için geçerli değil.Twitter google gibi sistemlerin sistemlerini inceleyip açıkları bildirenler bir nevi bu konuyu doğru mantığa bağlamış insanlar oluyor.Tabi sözlerime katılmayan olabilir ama fikirler kişilere özgündür.Ben a derim sen b dersin başkası c der.
Şuan ülkemizde genel çaplı hackerlık budur.Brute force = Vatan millet sakarya.Tabi dediğin gibi hack dediğimiz mantık çok derin bir konu.Hack o kadar basit değil.Developerlar gibi hacker ya da pentesterlar da gece gündüz harcarlar bu işlere nası yazılım da buglar var ise hackde ise sızma testleri Exploitleme bypasslama gibi yöntemlerde sunucu bazlı hatalar çıkabiliyor.Kernel sürümüne uygun Exploit bulmak mı desen ya da bir sisteme sızmadan önce site hakkında bilgi toplama mı desen sunucu araştması mı desen hack çok kapsamlı bir kelimedir ne kadar konuşsan da yine de eksik olacaktır gün geçtikçe yeni türlü methodlar çıktığı içinŞunu demek istiyorum hackerlık denilince neden akla site patlatmak geliyor?Veri çalmak? Dostum küçük çaplı düşünürsen unutulursun sadece, şuan çok hırslı yıkıcı bir birey olarak gözüküyorum ama bunu düzeltmeye çalışmayacağım. Demek istediğim Mitnick i hanginiz unuttu ? Ülkenize ve dünyaya yardımcı olmak yıkıcı hacker olursan bunu yapamazsın anlamına gelmiyor bir duvarı yıkıp yerine yenisini yaparsın dostum
Bende biraz giydireyim dedim fenamı oldu hocamBu niye hortlamış aq en son geçen sene sovuyorduk bunlara şuan yoklar piyasada vay amk