Ddoscu g*vatlar (1 Viewer)

"samuray jack jenerik türkçe" diye aratmasından yaşını anlayabiliyoruz :D

hortlatıyorum kusura bakmayın ama dikkatimi 2 şey çekti.Aşşağıdaki minecraft simgesi ve toolbardaki enes batur..

Herkes lamer işi demiş :) Gençler siz bir kaç upload açığı xss açığı panel bypass biliyorsunuz diye hacker olmadınız :) Siz de buralardan geçtiniz ve size söylenen şeylere aldırmadan buralara geldiniz. Şimdi çapınızda iyi birer script kiddies olarak böyle konuşmanızı anlıyorum. Sonuca bağlayacağım o çocuklar günü gelince sizi gibi olacaklar uğraşmak istemiyorsanız kökünden ve henüz ağaç yaş iken işlerini bitirin derim ben..

Herkes lamer işi demiş :) Gençler siz bir kaç upload açığı xss açığı panel bypass biliyorsunuz diye hacker olmadınız :) Siz de buralardan geçtiniz ve size söylenen şeylere aldırmadan buralara geldiniz. Şimdi çapınızda iyi birer script kiddies olarak böyle konuşmanızı anlıyorum. Sonuca bağlayacağım o çocuklar günü gelince sizi gibi olacaklar uğraşmak istemiyorsanız kökünden ve henüz ağaç yaş iken işlerini bitirin derim ben..
doğru hack yapmayı artık doğru bulmuyorum saçma geliyor bana bir faydası olmuyor hack yerine yazılım mantığı altında gelişmek çok daha faydalı

Ben DDoS'u hiçbir zaman kullanmadım. Tek yaptığım ne olduğunu öğrenmek oldu, herkes değil o yüzden bu forumdaki çoğu eski üyeler hacking değilde, yazılım ile ilgileniyor o yüzden dostum yani script kiddies olarak değilde normal birisi olarak konuşuyorum ben :)

Ben DDoS'u hiçbir zaman kullanmadım. Tek yaptığım ne olduğunu öğrenmek oldu, herkes değil o yüzden bu forumdaki çoğu eski üyeler hacking değilde, yazılım ile ilgileniyor o yüzden dostum yani script kiddies olarak değilde normal birisi olarak konuşuyorum ben :)

doğru hack yapmayı artık doğru bulmuyorum saçma geliyor bana bir faydası olmuyor hack yerine yazılım mantığı altında gelişmek çok daha faydalı

Aslında bu senin hayalgücüne bağlı 5 dil biliyorum ben de ama bir şirkette saldırıların olmaması için çalışıyorum. Değişir yani :D Ayrıca dostum genel konuştum

Sana bir faydası neden olmuyor acaba? Kendin hiç bulunmamış bir açık bulamadığın için kendini geliştiremediğin hep aynı şeyleri yaptığın için dostum neyse en azından alanına karar vermen güzel bir şey başarıların daim olsun.

Sana bir faydası neden olmuyor acaba? Kendin hiç bulunmamış bir açık bulamadığın için kendini geliştiremediğin hep aynı şeyleri yaptığın için dostum neyse en azından alanına karar vermen güzel bir şey başarıların daim olsun.
Yalnız bende @Zexor ile aynı düşüncedeyim, ki onunda açıklaması böyle olacaktır diye düşünüyorum, çoğu insan bu düşünce ile bırakır hack'i.
Bence, bir sisteme zarar vermek daha sonra ileride daha da büyütmek bu işi ve başını yakmak geleceğini mahvetmek demektir. Benim yazılıma ilerleme sebebim ise, gelir kaynağımın legal olmasını istemem. Yoksa bizde kredi kartı vurup istediğimizi almasını bilirdik, datalar patlatıp satardık fakat gereği yok. Boşuna başımızı yakamayız

Yıkıcı değil de yapıcı olmak benim açımdan daha mantıklı.Şimdi düşün developersın.Bir projeye başladın.O his bir başka bence o kod yazarken sistemi tasarlarken bazen hatalar ile karşılaştığın zaman ufak bir şey olduğunca komiğine gitmesi.Günlerini harcamak başka oluyor.Siteye girince kendi sistemini gördüğün zaman insan bir farklı hissediyor :)...

Peki hack?
Diyelim sisteme sızdın veriyi aldın ee? Noldu üzerinden zaman geçti unutuldu gitti bir şey kazanmadın tabi bu söz security tester lar için geçerli değil.Twitter google gibi sistemlerin sistemlerini inceleyip açıkları bildirenler bir nevi bu konuyu doğru mantığa bağlamış insanlar oluyor.Tabi sözlerime katılmayan olabilir ama fikirler kişilere özgündür.Ben a derim sen b dersin başkası c der.

Yıkıcı değil de yapıcı olmak benim açımdan daha mantıklı.Şimdi düşün developersın.Bir projeye başladın.O his bir başka bence o kod yazarken sistemi tasarlarken bazen hatalar ile karşılaştığın zaman ufak bir şey olduğunca komiğine gitmesi.Günlerini harcamak başka oluyor.Siteye girince kendi sistemini gördüğün zaman insan bir farklı hissediyor :)...

Peki hack?
Diyelim sisteme sızdın veriyi aldın ee? Noldu üzerinden zaman geçti unutuldu gitti bir şey kazanmadın tabi bu söz security tester lar için geçerli değil.Twitter google gibi sistemlerin sistemlerini inceleyip açıkları bildirenler bir nevi bu konuyu doğru mantığa bağlamış insanlar oluyor.Tabi sözlerime katılmayan olabilir ama fikirler kişilere özgündür.Ben a derim sen b dersin başkası c der.

Şunu demek istiyorum hackerlık denilince neden akla site patlatmak geliyor?Veri çalmak? Dostum küçük çaplı düşünürsen unutulursun sadece, şuan çok hırslı yıkıcı bir birey olarak gözüküyorum ama bunu düzeltmeye çalışmayacağım. Demek istediğim Mitnick i hanginiz unuttu ? Ülkenize ve dünyaya yardımcı olmak yıkıcı hacker olursan bunu yapamazsın anlamına gelmiyor bir duvarı yıkıp yerine yenisini yaparsın dostum

Şunu demek istiyorum hackerlık denilince neden akla site patlatmak geliyor?Veri çalmak? Dostum küçük çaplı düşünürsen unutulursun sadece, şuan çok hırslı yıkıcı bir birey olarak gözüküyorum ama bunu düzeltmeye çalışmayacağım. Demek istediğim Mitnick i hanginiz unuttu ? Ülkenize ve dünyaya yardımcı olmak yıkıcı hacker olursan bunu yapamazsın anlamına gelmiyor bir duvarı yıkıp yerine yenisini yaparsın dostum
Şuan ülkemizde genel çaplı hackerlık budur.Brute force = Vatan millet sakarya.Tabi dediğin gibi hack dediğimiz mantık çok derin bir konu.Hack o kadar basit değil.Developerlar gibi hacker ya da pentesterlar da gece gündüz harcarlar bu işlere nası yazılım da buglar var ise hackde ise sızma testleri Exploitleme bypasslama gibi yöntemlerde sunucu bazlı hatalar çıkabiliyor.Kernel sürümüne uygun Exploit bulmak mı desen ya da bir sisteme sızmadan önce site hakkında bilgi toplama mı desen sunucu araştması mı desen hack çok kapsamlı bir kelimedir ne kadar konuşsan da yine de eksik olacaktır gün geçtikçe yeni türlü methodlar çıktığı için :) bir hack ülkeyi bile yokedebilir.

Merhabalar,
Arkadaşlar size bir kaç bir şey söyleyeceğim konuyu hortlatmış olucağım ama söylemeden duramayacağım izlerken kahkaha atasım gelmedi değil, şunu söyleyim artık 12-13 yaşındaki çocuklarda DDoS (Distributed Denial of Service) atıyor ama onlara sorsan DDoS (Distributed Denial of Service) açılımını sorsan bilmezler, buluyorlar 2-3 yerden DDoS (Distributed Denial of Service) scriptleri kendileri ve onlarla atmaya çalışıyorlar, zaten Türkiye'deki Datacenter'ların doğru dürüst bir koruması olmadığı için ahh işte biz bu sunucu'yu Down'ladık diyorlar bilmiyorlar ki 100-200Mbit bir attack bile gitse Down olucaklarını bizim böyle durumlarda Türkiye Cumhuriyetinin yararına bir şeyler yapmamız gerektiğini sen Türkiye'deki sunuculara attack atacağına git Yurt Dışındaki ülkelere at Türkiye'deki Datacenter'lara neden atıyorsun anlamış değilim ilk önce derdin varsa Hack'le yapabiliyorsan tabi DDoS işi çocuk oyuncağı oldu artık.
(Not: Yanlış bir şeyler söylediysem kusura bakmayın.)

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,406Konular
3,281,348Mesajlar
320,775Kullanıcılar
Üst Alt