Deep Web / Dark Web / Tor Browser Güvenlimi ?

Merhaba Dostlar Bu makalemde edindiğim bilgileri sizle paylaışcam iyi okumalar :) . arkadaşlar hane şu youtube da yok şu deep web sitesine girerseniz şu katil sizi öldürmeye...

Merhaba Dostlar
Bu makalemde edindiğim bilgileri sizle paylaışcam iyi okumalar :) .
arkadaşlar hane şu youtube da yok şu deep web sitesine girerseniz şu katil sizi öldürmeye gelcek falan
HEPSİ Nerdeyse uydurma :D
arkadaşlar bu tür videolara bakmak yerine uzmanlara sorun aslında şuan ben anlaticam ama pekte uzman sayılmam
çünkü internet veya siber demek sonsuz bilgi demek
internette o kadar bilgi varki beynimize aniden girse bu bilgiler beynimiz patlar
harbi diyom patlar insan beyninide bir kapasitesi var
herneyse konudan sapmayalım Deep Web Güvenlimi ?

Bu soruyu şöyle cevaplamak istiyorum deep web illegal bir ortamdır
bazılarınız belkide çöğunuz biliyorsunuzdur çünkü bu forumda çok dolaşan gezen var
ve ben yenilere birşey akıllarında gerçek ve kalıcı bir bilgi oluşmasını sağlamaya çalışıcam
illegalden kastım şu para için adam öldürmek para için ifşa ettirmek ve benzeri şeyler var
bu görüntüleri görmeye dayanabiliyorsanız zaten hiç bir sıkıntı yoktur
çünkü internette heryerde
tek birkaç iz vardır
bunları sizin için sıralayim :

1- çerezler

2- tarayıcı geçmişi

3- siteye düşen ip veya konum logu

4- tokenlar
===============================================================================================================================
bunlarıa enfecte olmadığınız sürece hiçbirşey olmaz
peki bunlardan nasıl kurtulacğınız söylicem

1- Çereler / Tor Browser :

arkadaşlar tor browserda zaten hiçbir çerezi kaydetmiyo
aynı şekilde google chorme da gizli sekme sayesinde çerezleri kayıtlı bilgileri siliyor...

2- Tarayıcı Geçmişi / Tor Browser :

Evett aynı şekilde tor browser da geçmişten otomatik siler bilgileri
aynı şekilde google chorme gizle sekmesindede aynı
ama görünmez olmassınız gizle sekmede

3- Siteye Düşen ip veya konum logu

Bunu kurtlamım çok yolu ve kolay yönü var bilmem ama belkide herkez biliyor
vpn kurun bu kadar basit xD

4- Tokenler

arkadaşlar bir input girdisi girip butona basmadığınız sürece token yemessiniz
ama bundanda korkunmanın yolu var
tor browser yine aynı şekilde tokenları herşeyi siliyor kısacası güvenlik için

Evet arkadaşlarlar bunları anladığınıza göre

son birşey söylicem bu yaptıklarımı dikkate alın ve internette birşey indirmediğiniz sürece hacklenmessiniz

indirince hacklenmezsin indirdiğin şey exploit ise hacklenirsin. online görüntüleyiciler veya sanal makina kullanarak hacklenmezsin.

indirince hacklenmezsin indirdiğin şey exploit ise hacklenirsin. online görüntüleyiciler veya sanal makina kullanarak hacklenmezsin.
o da mantıklı ama konumda virtual box veya vmware den bahsetmiyom xD ama sende doğru diyorsun senin konundaki gibi vmware ye kali linux çekeriz nordVPN yide kurarız tor browserda nerdeyse hayaletiz okudum makaleni kanki xD

131,819Konular
3,271,662Mesajlar
316,286Kullanıcılar
dark1508Son Üye
Üst Alt