Defacto Koton Zara Colins markalar

delete.9999

Öncelikle Buraya Haram İnsanların Emeğiyle İtibarlarıyla Oynuyorsun Diyen Dunkoflar Sizin Yaptığınız (İndex Basma,Hackleme) Aynı Bokun Laciverti . Şimdi Gelelim Bu İşin Giriş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Buraya Haram İnsanların Emeğiyle İtibarlarıyla Oynuyorsun Diyen Dunkoflar Sizin Yaptığınız (İndex Basma,Hackleme) Aynı Bokun Laciverti
. Şimdi Gelelim Bu İşin Giriş Kısmına

1.Öncelikle Son Derece Soğukkanlı Olun Eğer Dikkat Çekerseniz Zaten Büyük İhtimalle Siki Tutarsınız Personel Yanınıza Gelip Yardımcı Olabilir Miyim ? Diye Sorar Gayet Sakin Bı Şekilde Elinizdeki Ürünün Başka Bir Bedenini Sorun Müşteriymiş Gibi Davranın.

2.Hiçbir Zaman Tek Bir Kıyafet İle Kabine Girip O Ürünü Çantaya Atıp Çıkmayın Elinizi Boş Gören Personel Kabine Bakar ve Orda Kıyafet Bulamazsa Siker Belanızı. Mesela Mavi Gömleği Çalacaksınız Aynı Üründen 2-3 Adet Alıp Kabine Gidin Alarmı Söktüğünüz Kıyafeti Çantaya Atın Diğerlerini De Yerine Götürüp Koyun.

3.Alarm Sökmek İçin Sonda Bahsettiğim Keskiyi Yada Aleti Kullanın Elinizde Uğraşmayın Eğer Alarm Sorunlu Değilse Elle Çıkmaz o Boşuna Uğraşmayın Eğer Alarm Söken o Aleti Alırsanız Alarmın Yanında Küçük Bir Delik Var Oradan Soktuğunuzda Alarm Çıkacaktır.

ayrac.png

. Mağazadan Çıkış

1
.Mağazadan Çıkmadan Önce Kıyafetten Söktüğünüz Alarmı Personel Görmesin Diye Denediğimiz Diğer Ürünlerin Ceplerine Koymalıyız Bu Ürün Eğer Ceket Hırka vs. İse Fermuarlı Ceplerine Yada Varsa İç Cebine Koyun Hem Personel Ürünü Katlayıp Rafa Koyarken Eline Çarpmaz Hem Kabinden Çıkınca Dikkatsizliğiniz Yüzünden Yere Düşmez Ürünleri Çantanıza Koyup Çıkaracaksınız Bunu Söylememe Gerek Yok Ama Sakın Abarttip Çantayı Tıka Basa Doldurmayın Çantadaki Şişlik Dikkat Çeker.

2.Her Zaman Çanta İşe Yaramaz Bir Ayakkabı Markası Poşeti Ve Ayakkabı Kutusuyla Girin İçeri Ve Alarmları Söktükden Sonra Çalmak İstediğiniz Ürünleri Güzelce Katlayıp Ayakkabı Kutusunun İçine Koyun Zamanında Çok Faydasını Görmüştüm Ayakkabı Kutusunu Sadece Siyasetciler Kullanmıyorlar Yani.

ayrac.png

. Dikkat Çekmemek

1
.Personel İle Göz Göze Gelmeyin Sürekli Onlara Bakmayın Arada Bir Göz Ucuyla Kesin Sizden Şüphelenen Personel Anında Yaninaza Gelicektir Onlara Elinizdeki Ürünün Bir Bedenini Sorun Ben Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz Diyebilirsiniz Ben Genelde 2-3 Ürün Satın Alicaksam 2sini Çantaya Atar En Ucuz Olanını Kasaya Geçer Öderim Bu Bütün Dikkatleri Dağıtır Güvenlik Kameralarında Da Müşteri Olarak Görülürsünüz.

2.Düzenli Olarak Aynı Yerlere Gitmeyin Farklı Avmler ve Farklı Mağazalara Gidin.

ayrac.png

. Alarm Sökme
1
.Alarm Denen Alet Birbirine 1 mm Kalınlığında Çiviyle Bağlantili Olan 2 Parçadan Oluşan İçerisindeki Elektromanyetik Alan Oluşturan Çip Sayesinde Hırsızlıklari Engellemeye Yarar Bizi İlgilendiren Kısım İse o İki Parçayı Birbirine Bağlayan 1mm Lik Çivi Bu Çiviyi Keski İle Kesebilirsiniz Kıyafete Zarar Vermeden Yavaşça İki Alarm Parçasının Arasına Keskiyi Sokun ve Keskiyle Sıkın 10-15 Kez Sağa Sola Hafif Oynattığınızda Harekete Dayanamayan Parçalar Birbirinden Ayrılır Yada Basınca Dayanamayan Çivi Kesilir Kiyafete Zarar Vermemek İçin Dikkatli Olun ve Ürün Eğer Mont ,Ceket, Hırka Tarzı Birşey İse Keskiyi Ürünün İç Tarafındaki Parçanın Altına Sokarak Alarmın Çivisini Kesmeyi Deneyin.

Bahsettiğim Keskiye Örnek ;

https://www.aliexpress.com/item/1PC...984350.html?shortkey=nU7NzqAV&addresstype=600

Ek; Alarmı sökmenin bir yöntemi de o küçük kaba parmağınız yokmu adını unuttum şimdi o iki elinizdeki parmakları karşılıklı olarak birbirine
zıt şekilde itin az biraz uğraş yoluyla alarm yerinden çıkar ürüne zarar vermeden. bu şekilde yanınızda bi keski olmasına gerek kalmaz :D

ceketide denedim tam oturdu öyle koydum büyük yada küçükse koymuyorum prensip :DWhatsApp Image 2017-08-01 at 19.41.27 (1).jpeg

reyiz sen ne yapmissin ya ?

ama efsane taktik

cidden vallaha helal abi
boyle konular acmaya devam et
bize hirsizligin inceliklerini ogret

peki o şeyi çıkarırken ötmuyor mu?

tecrube lazim ben şimdi tek yapmaya gotum yemez birileride olsun
adanada oturan tirrekler mesaj atin realden optimumdan elbise calcaz?

üstat senden ogrenecegimiz cok taktik var
hepsini anlatir misin ?

sende bizdensin kardo o cipi kapamak icinde bataryaya iki kablo bagla sonra uclarini soy sacaklardan ikiser adet sec bunlarin uclarini bagla tabi anahtar koy once sonra icine dogru sok ac anahtari en fazla 5 sn sonra zaten mal yaniyo direk cik aq ne keski pense testere ugrasiyon

reyiz sen ne yapmissin ya ?

ama efsane taktik

cidden vallaha helal abi
boyle konular acmaya devam et
bize hirsizligin inceliklerini ogret

peki o şeyi çıkarırken ötmuyor mu?

tecrube lazim ben şimdi tek yapmaya gotum yemez birileride olsun
adanada oturan tirrekler mesaj atin realden optimumdan elbise calcaz?
demek adanada oturuyorsun :D hırsızlıgın inceliklerini öğretebilirim bro
özelden skype adresini at :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,839Konular
3,271,905Mesajlar
316,362Kullanıcılar
kayrasnglSon Üye
Üst Alt