Deger verdiklerinize dikkat edin

Geleceği düşünüyorum bazen35-40 yaşıma geldiğimi hayal ediyorum bazen Sabah uyanıyorum,güneş daha yeni yeni doğmaya başlıyor Perdenin arasından süzülen loş ışık odaya hoş bir...

Geleceği düşünüyorum bazen35-40 yaşıma geldiğimi hayal ediyorum bazen
Sabah uyanıyorum,güneş daha yeni yeni doğmaya başlıyor Perdenin arasından süzülen loş ışık odaya hoş bir hava katmış Biraz doğruluyorum yatakta,solumda ki dijital saate bakıyorum kafamı diğer tarafa çevirdiğimde kumral bir kadın görüyorum. Beyaz tenli kakülünden bir tutam yüzünün önüne düşmüş ama yanaklarında ki hafif çilleri görebilirsiniz Nefes alıp verişini göğüslerinin aşağı yukarı inip çıktığını görmek huzur veriyor
Kalkıyorum başım ağrıyor yanımda ki dolabın ilk çekmecesinden bir adet majezik alıyorum Aynada kendime bakıyorum kirli sakallarım var Altımda pijama üzerim çıplak Odanın kapısını açıyorum uzun bir koridor ve bitiminde merdiven Yan odaya geçiyorum iç güdüsel olarak kapıyı açtığımda heryer oyuncak duvarlarda duvar kağıdı Küçük bir yarasa yatağı var yanına yaklaşırken yerde ki oyuncakları çıplak ayağımla itiyorum Yatağın yanına geldiğimde baş parmağını ağzına almış sırt üstü yatan bir bacağı hafif yukarda ne tombul nede zayıf bir bebek Kız olduğunu gözlerine baktığınız anda bile anlayabilirsiniz Okyanusla boyamışlar sanki birazda çilleri var Minicik bedeni nefes alıp verirken o kadar tatlı ki o an aşık olursunuz o tabloya Yerde ki batman kıyafeti giymiş oyuncağı yanına koyduktan sonra odadan çıkıyorum
Güneş iyice doğmaya başlıyor merdivenlerden iniyorum ahşap her inişinde ses çıkaran cinsten LCD televizyonu açıyorum gece BBC yi izlerken kapatmışım,kumandayı bırakıp tezgahtan kahve alıyorum Kahvemi yudumlarken bir yandan omlet yapmak için tava ve yumurta arıyorum
Merdivenlerden gıcırtı geliyor arkamı dönmüyorum çünkü biliyorum kimin geldiğini
Günaydın canim otur bakalım diyorum
Pijamasını giymiş yarı çıplak bir şekilde bana yemek yapan kocama arkasından sarılıp onu öpmeden mi?
Işte o konuda hiç şansın yok,bunu yapman için bu zahmete giriyorum zaten
O anda ki gülümsememiz Işte aşk bu

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,819Konular
3,283,499Mesajlar
318,046Kullanıcılar
miac46Son Üye
Üst Alt