Yazdım birşeyler neden konu kilitlendi. Kim mectruya küfür etmişse gahpe olsun dedim hatta kim hakkımızda iftira ediyorsa gahpe olsun dedim değerli @MecTruy beni engellemişsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdım birşeyler neden konu kilitlendi. Kim mectruya küfür etmişse gahpe olsun dedim hatta kim hakkımızda iftira ediyorsa gahpe olsun dedim değerli @MecTruy beni engellemişsin sana ne kötülüğüm dokundu. Maneviyatım dedim. Baskalarına inandın. Ben sana bu kahpeliği yapmadım. Neyse ben shockman

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Adminlik yaptığımda elimi vijdanıma koydum. Banlanmış haksızlıklara maruz kalıpta banlanan gençlerimizi spy a kazandırmayı istedim. Kimsesiz veledi ağladı tagım yok dedi. Ben size yalvardım tag alması için. Anladımki yerimiz kalmamış. Herkes menfaatine düşmüş. Rekabetçi de menfaati için unuttu beni. Ben hiç bir zaman menfaat gütmedim. Neyse. İstenmediğimiz yerde bulunmayız da. O bize iftira edenler bunu açıklamadı. Kim mectruya küfür ediyorda gavattır kahpedir. Kim iftira ediyorsa yine gavattır. Gahpedir..çok aktif biriydim. Hep maneviyatım değer verdiğim için çaba sarfettim. Kendine iyi bak mectruy. Birdaha takılmam buralara. Ban afı dedim amacım spy ı kalkındırmaktı. Kötülük değildi. Kullanmadığım hesaba sızmışlar adı değiştirmişler. Size küfür ettim diye göstermişler. Ben bu küfrü eden biri değilim. Küfür etmedim. Manevi duygularımsın. Sana asla küfür etmem. Demedikmi elin kolun kandada olsa senin için adam seve seve öldürürüm diye. Sen beni tanıyamamışsın reisim. Saygılar kendine iyi bak

Ah bunları anlayamadık. Rekabetçi gibi demişler küfür ettik. Mectruya küfür edenin karısını diksinler terzide iftira edeninde karısı terzide dikilsin. Gavatlar siz bizim gibi adaletmydiniz. Herkese ban adfı dedik herkes derken mece küfür edenler değil tabi. Sayemde spy coştu gavatlar bizi sattınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,988Konular
3,284,500Mesajlar
318,278Kullanıcılar
XulimSon Üye
Üst Alt