Değerli spy ailesi bu aptal kulunuza akıl verin

kendimden şikayetciyim aga aşk işlerini beceremiyorum olmuyor: Şimdi aga olay biraz geniş yazıp içimi dökeyim,ben Azərbaycandanim,tıp okuyorum bizim üniversitede çoğu fakültede...

kendimden şikayetciyim aga aşk işlerini beceremiyorum olmuyor:
Şimdi aga olay biraz geniş yazıp içimi dökeyim,ben Azərbaycandanim,tıp okuyorum bizim üniversitede çoğu fakültede kız var ve bizim olduğumuz fakülte orduda tıp ve full erkek,normal olarak bazı kişiler bildiğiniz abaza olmuş ve fakültenin ismi üniversitede kötüye çıkmış ama haksız da değiller abazalar çok sonuçta amk
Ben de bir kıza aşığım galiba ya da değilim bilmiyorum,bu kıza zamanında bizim fakülteden 4-5 oc yürümek istemiş ve başarısız olmuş kız daha üniversitede ilk yılında biz 3cü yildayiz(üniversite 6 yıl bu arada) şimdi kıza olan sevgimi içimde bastırmak istiyorum çünki kız ona olan duygularımı bilse beni de diğerleri gibi sanacak ve mağdur olucam, şimdi ne yapmalıyım ben, nasıl içimde bitiririm bu aşkı?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Şimdi aga olay biraz geniş yazıp içimi dökeyim,ben Azərbaycandanim,tıp okuyorum bizim üniversitede çoğu fakültede kız var ve bizim olduğumuz fakülte orduda tıp ve full erkek,normal olarak bazı kişiler bildiğiniz abaza olmuş ve fakültenin ismi üniversitede kötüye çıkmış ama haksız da değiller abazalar çok sonuçta amk
Ben de bir kıza aşığım galiba ya da değilim bilmiyorum,bu kıza zamanında bizim fakülteden 4-5 oc yürümek istemiş ve başarısız olmuş kız daha üniversitede ilk yılında biz 3cü yildayiz(üniversite 6 yıl bu arada) şimdi kıza olan sevgimi içimde bastırmak istiyorum çünki kız ona olan duygularımı bilse beni de diğerleri gibi sanacak ve mağdur olucam, şimdi ne yapmalıyım ben, nasıl içimde bitiririm bu aşkı?
Al Bir Sc Verim Methodu sjsjjsjs şaka bir yana git açıl knk kaçırma yarın yaşama garantin yok

bitirme kardeşim aşkını al karşına konuş ben diğerleri gibi değilim en saf duygularım ile seni seviyorum senden hoşlanıyorum yanlış anlama de, ben çok pişman oldum lise 1de bi kızı sevmeye başlamıştım kız ile aynı üniversiteye denk düşmüştük kızı o zamana kadar sevmiştim ve hiç açılamadım çok pişmanım keşke 1 kez konuşsaydım kafamı sikeyim hay ananı avradını

bitirme kardeşim aşkını al karşına konuş ben diğerleri gibi değilim en saf duygularım ile seni seviyorum senden hoşlanıyorum yanlış anlama de, ben çok pişman oldum lise 1de bi kızı sevmeye başlamıştım kız ile aynı üniversiteye denk düşmüştük kızı o zamana kadar sevmiştim ve hiç açılamadım çok pişmanım keşke 1 kez konuşsaydım kafamı **Küfürbaz** hay ananı avradını
Ah be şimdi kız ne yapıyor?,git bul konuş bence

Onu takipe al nerde ne yapıyor hangi şarkıları sever iyice öğren bi yerden tesadüfen tanışmaya calış direk pat küt konuşma derim.Benim taktiğim şey giderim cakmak isterim edebilirsem muhbabet ederim edemezsem de şey derim ben seni nerden taniyom siman hic yabancı gelmedi diyip adın buse değil miydi derim o da ismini söyler zaten metod bana aittir fix yapmayın :)

Bukadar gazdan sonra açılırsın... reed yiyeceğin kesin... kız artık havva atar onu red etim bunu etim he birde khalidbazadeyide ettim.nolmuş oluyorsun kızın arşivinde bir sayı... erkek milletin zaafı : seni seviyorum , aşığım halbuki asıl methot : vur kaç

Oltayı at balık gelmedi mi? Bir daha at :d Daha gençsin ciddi ilişki ile kafanı yormaya gerek yok tadını çıkart

Bukadar gazdan sonra açılırsın... reed yiyeceğin kesin... kız artık havva atar onu red etim bunu etim he birde khalidbazadeyide ettim.nolmuş oluyorsun kızın arşivinde bir sayı... erkek milletin zaafı : seni seviyorum , aşığım halbuki asıl methot : vur kaç
Kalbine shell atmaya çalışıyorum, başarılı olursa kaleyi içeriden fethederim :D

Direkt gidip çıkma teklifi etme hatasına düşme. Dostça konuşmaya başla sonra ikinizinde seviceği etkinliklere davet edip yakınlaş. Friendzone'ye çok girmemeye çalış direkt gidip çıkalım dersen diğerlerinen farkın kalmaz

Biraz açsaydın abi ,
Her gördüğünde selam kelam varmı müstakbel enişteyle ahbab oldunğmu... ne acı bi durum hero mero açılınğ cevapları yazın itina ile oluyoruz
Enişteyle hiç muhabetim yok kuzla konuşuyoz alkol vs içmiştik beraber yılbaşı akşamı beraberdik ama komşu olduğu için yazamadım kızla selam kelamım var

132,866Konular
3,283,772Mesajlar
318,112Kullanıcılar
Üst Alt