Değerli spy ailesi bu aptal kulunuza akıl verin

kendimden şikayetciyim aga aşk işlerini beceremiyorum olmuyor:
Şimdi aga olay biraz geniş yazıp içimi dökeyim,ben Azərbaycandanim,tıp okuyorum bizim üniversitede çoğu fakültede kız var ve bizim olduğumuz fakülte orduda tıp ve full erkek,normal olarak bazı kişiler bildiğiniz abaza olmuş ve fakültenin ismi üniversitede kötüye çıkmış ama haksız da değiller abazalar çok sonuçta amk
Ben de bir kıza aşığım galiba ya da değilim bilmiyorum,bu kıza zamanında bizim fakülteden 4-5 oc yürümek istemiş ve başarısız olmuş kız daha üniversitede ilk yılında biz 3cü yildayiz(üniversite 6 yıl bu arada) şimdi kıza olan sevgimi içimde bastırmak istiyorum çünki kız ona olan duygularımı bilse beni de diğerleri gibi sanacak ve mağdur olucam, şimdi ne yapmalıyım ben, nasıl içimde bitiririm bu aşkı?
Valla artık otuza yaklaşmış bir abiniz mi artık neyiniz olarak fikir vereyim. Zamanında tonla aşk meşk işlerim oldu. İyi biten de oldu kötü biten de ama hala hepsi ile görsek selam veririz. Düşman olmadık. Niye? Çok iyi bir adam olduğum için falan değil bak ha dürüst ve direkt olduğum için. Sen kendini kıza direkt ifade et tanışıyorsan dışarı çağır, tanışmıyor isen önce tanış. Uzaktan uzağa isen inanmayabilir. Ama tanış veya tanıyor isen kızı zaten kendin ol herifler gibi olmadığını göster. Olsun bitsin.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Valla artık otuza yaklaşmış bir abiniz mi artık neyiniz olarak fikir vereyim. Zamanında tonla aşk meşk işlerim oldu. İyi biten de oldu kötü biten de ama hala hepsi ile görsek selam veririz. Düşman olmadık. Niye? Çok iyi bir adam olduğum için falan değil bak ha dürüst ve direkt olduğum için. Sen kendini kıza direkt ifade et tanışıyorsan dışarı çağır, tanışmıyor isen önce tanış. Uzaktan uzağa isen inanmayabilir. Ama tanış veya tanıyor isen kızı zaten kendin ol herifler gibi olmadığını göster. Olsun bitsin.
Sağol abim

Aşka kafa yorulmaz bence bende zamanında baya kafa yordum boş işler kızların aklı bir karış havada para ve ortam peşindeler o yüzden git açıl kafanda kalmasin red yersende dünyanın sonu değil açılmazsanda için içini yer. Şunuda unutma hiç bir kız senden değerli değildir onları büyütme bu kadar.

132,878Konular
3,283,868Mesajlar
318,137Kullanıcılar
FlaszoSon Üye
Üst Alt