demir.exe kullanıcı adlı kişi şikayet dolandırıcı

Bu kişiler beni dolandırdı skulz escrow gibi gözüküp beni dolandırdılar yarın bunlarını paket ettireceğim banka bilgileri her şeyi elim de gerekirse ip adreslerini verin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kişiler beni dolandırdı skulz escrow gibi gözüküp beni dolandırdılar yarın bunlarını paket ettireceğim banka bilgileri her şeyi elim de gerekirse ip adreslerini verin bunları mahkemeye vereceğim lütfen sesimi duyun. Bunun işini bitireceğim bilginiz olsun

Ekli dosyalar

• A3018058-9887-4A28-A0E7-C121E5BA22A3.png
    A3018058-9887-4A28-A0E7-C121E5BA22A3.png
    723.9 KB · Görüntüleme: 78
  • B5C4F18D-F702-49CD-9093-D688701D8D79.jpeg
    B5C4F18D-F702-49CD-9093-D688701D8D79.jpeg
    99.5 KB · Görüntüleme: 70
  • D85FCE53-8A2F-498A-B7FD-4631F6A3A3C9.png
    D85FCE53-8A2F-498A-B7FD-4631F6A3A3C9.png
    638.9 KB · Görüntüleme: 70
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Artı forumdan onay almadan neden direk tg den iletişim kurup ticaret yapıyorsunuz önce gelin forum chatbox üzerinden yada pm priv vs üzerinden Escrow yöneticilerine yazın okey alın tg isteyen atsın kurun grup yapin işinizi bune amk gelen geçen birbirine tokat atıyor

Artı forumdan onay almadan neden direk tg den iletişim kurup ticaret yapıyorsunuz önce gelin forum chatbox üzerinden yada pm priv vs üzerinden Escrow yöneticilerine yazın okey alın tg isteyen atsın kurun grup yapin işinizi bune amk gelen geçen birbirine tokat atıyor
Yarın mahkemeye veriyorum kardeşler zaten bunu mahkemede çözeceğiz çözmeden de yapacağımı biliyorum ona. Ama Tokat’ın kralını yapacağım ona ismi cismi ben de yarın paylaşırım detaylı şekilde mahkeme kağıdını 🙏

Yarın mahkemeye veriyorum kardeşler zaten bunu mahkemede çözeceğiz çözmeden de yapacağımı biliyorum ona. Ama Tokat’ın kralını yapacağım ona ismi cismi ben de yarın paylaşırım detaylı şekilde mahkeme kağıdını 🙏
Mahkemeye ne diye şikayet edeceksin fix yemeyen script alıyordum tokat atti mi diceksin

Yanı akıllı adamlarsiniz diye düşünüyorum ki umarım öylesinizdir nasıl tokat yiyorsunuz aklım ermiyor amk biri fake Samet açar biri fake skullz açar biri fake anar açar forumdan onay almadan forum içi ticaret için diyorum forum içinde yöneticilerden onay almadan ticaret yapmayin yaparsaniz sonuç bu şekilde oluyor.

Bu kişiler beni dolandırdı skulz escrow gibi gözüküp beni dolandırdılar yarın bunlarını paket ettireceğim banka bilgileri her şeyi elim de gerekirse ip adreslerini verin bunları mahkemeye vereceğim lütfen sesimi duyun. Bunun işini bitireceğim bilginiz olsun
Bu Batuhan Kayalar mı ne. Daha öncede şikayet konularından bir tanesinde vardı aynı olay skulzun adına dolandırıcılık yapıyordu. Hala aynı yoldan devam ediyor demek ki. Yanlış hatırlamıyorsam.

Bu Batuhan Kayalar mı ne. Daha öncede şikayet konularından bir tanesinde vardı aynı olay skulzun adına dolandırıcılık yapıyordu. Hala aynı yoldan devam ediyor demek ki. Yanlış hatırlamıyorsam.
Ya yapsın onu mahkemeye vereceğim yarın zatne ismi cismi belli kimse uğraşmamış ama ben onunla oynayacağım uğraşacağım mahkemeden de çıkarmayacağım onu deliğinden aldıracağım onu. 👍🏻

ulan ben bile ticaret yapmadığım halde biriyle iletişime geçeceksem önce forumdan teyit alır sonra ilgili mecradan konuşur ve aradan 2-3 gün geçtikten sonra forum üzerinden ilgili kişiden tekrar teyit alırım. :) ve unutmayın en hızlı ve garanti sunan satıcı en iyi dolandırıcıdır

Çok geçmiş olsun kolay kazanılan ve az bir para değil mahkemeye verir misin bilmem ama forumdan artık onay yaparak esc geç @SkullZ
Yarın veriyorum kardeşim benim mahkeme kağıdını da atacağım sizlere içiniz ferah olsun onu diyorum ya deliğinden çıkarıp ibret alem yaptıracağım benden gitti mislisini alacağım ondan 👍🏻

İyi Tokat yemişsin aga Geçmiş olsun.

Dava falanda edemeyecek. İllegal bir forumda takılıyorsun. İllegal method alıyorsun. Merak ediyorum ne diye şikayetçi olacaksın

Yarın veriyorum kardeşim benim mahkeme kağıdını da atacağım sizlere içiniz ferah olsun onu diyorum ya deliğinden çıkarıp ibret alem yaptıracağım benden gitti mislisini alacağım ondan 👍🏻
Mahkemeye versen bile hiç bi sikim olmaz o kadar dava varken senin illegal forumdan almaya çalışıp dolandırıldığın methodu kim sikine takar

beni de dolandırdı kahpenin evladı 250tl çarptı beni uğraşılacak bir para olmadığı için hiç kendimi sıkıntıya sokmadım ama eğer sen vereceksen mahkemeye iyi olur
kardeşim 1 tl bile dolandırılırsan suçtur git cimere şikayet talebi oluştur bu işin peşini bırakma

Beyler bugün adliyeye gittim sulh cezaya bilişim suçlarına her şeyi verdim bilişim isim soyad banka direk çıktığı için direk sonuçlanır dedi mahkeme kağıdı gider buna o mahkemeden çıkartmayacağım onu 👍🏻

Ekli dosyalar

• D4FFDA63-3F04-4CF8-9624-801DFE0A7D90.jpeg
    D4FFDA63-3F04-4CF8-9624-801DFE0A7D90.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 21
  • C7280A5C-4C14-4B1D-8A1D-FB5FC58B9DC3.jpeg
    C7280A5C-4C14-4B1D-8A1D-FB5FC58B9DC3.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 20
  • B996F240-98E1-4E7C-9B70-81DCF3B59387.jpeg
    B996F240-98E1-4E7C-9B70-81DCF3B59387.jpeg
    923.5 KB · Görüntüleme: 19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,108Konular
3,275,136Mesajlar
316,913Kullanıcılar
VAVENSon Üye
Üst Alt