Derin Bir Konu

Anarchosa

BENİ DÜZMEK Mİ İSTİYORSUNUZ ? "HAYIR BEN SİZİ DÜZÜCEM" -Al Pacino -Tony Montana olay hakkında şunları söylemek istiyorum. şizofren adlı bi arkadaş gelip yardım istedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vM4Dgs.jpeg

BENİ DÜZMEK Mİ İSTİYORSUNUZ ?
"HAYIR BEN SİZİ DÜZÜCEM"
-Al Pacino -Tony Montana

olay hakkında şunları söylemek istiyorum.
şizofren adlı bi arkadaş gelip yardım istedi. insanlık namına yardım ettim.
benim işim sadece birtane ip bulmaktı.
ip bulma karşılığında 1000TL vereceğini belirten şizofren den para istemedik.
sadece ona yardımcı olup aradan çekilecektik. (arkadaşım, roles ile yardım ediyorduk)
biz ip adresi bulma çalışmalarını başlattıktan sonra birçok şey istemeye başladı.

şu hesabı hackleyin.
şu hesabı kapatın.
benim için site hackleyip, deepwebx.com yazın indexe.
para lazım beyler bana yardımda bulunun vs.. (zaten bu kanıtları aşşağıda vericem)

@TheKoswog adlı arkadaşdan para alacaktı son anda araya ben girdim.
yoksa iban falan yollamıştı bile.

Bazı ses kayıtları var bunların saniyesi 3-5 saniye olduğundan dolayı online sound upload sitelerinde hata veriyor.
Ama isteyenlere o ses kaydını whatsapptan icq'den atarım.

Şimdilik şu ssleri atıyorum.

ToVwgQ.png

pGD0qW.png

oKBRSM.png

1UZbnj.png

wLTuv2.png

IgexDw.png

EoApX6.png

Şizofren adlı arkadaşla konuşmalarımızı yayınlayamadım. Çünkü konuşmaları silmiştim. Şizofren genellikle ses kaydı attığı için, ekran görüntüsü ile yapılacak iş değil.
Saolsun roles adlı arkadaşa da yalvarmış para için.
Rolesden ses kayıtlarını istedim.
63 tane ses kaydı yolladı.
Yakın zamanda bu ses kayıtlarını da bir şekilde sizle paylaşıcam.

87phcP.png

Gerekli ses kayıtları üst yönetim dilerse icq yoluyla ulaştırabilirim.

Daha elimizde birçok delil var.

Üstteki görüntülere bakılınca dolandırıcı olduğu gayet ortada net anlaşılıyor.

@TheKoswog şizofrenin "forumu mec ile ben kurdum" mesajını ss at. Olay burdaa kapansın.

@Mectruy @TolanK1

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@Anarchosa ne zaman istemişim para at onuda ayrıca @TheKoswog olayın yanlış anlaşılma olduğunu belirtti
Lan rolese bana koswoga hepimize özelden ses attın.
Birimize maddi durumun nasıl kardeşim diğerine tema için para lazım kardeşim. Bi diğerine paran varmı kardeşim vs vs.
3 tane ses kaydı tam şuan elimde onları whatsapp sounddan çekmeye çalışıyorum.
Roles gelsin daha bir sürü ss ve ses kaydı var onları da yayınlayacam.

Anlamadığım şey şu; amk zaten haksız olacağın ortaya çıkacak. Ne bu özgüven ?

Beyler ben ip ve hesap saldırılarıni başlatan kişiyim. Normalde hesaplara girmeme ipleri bulmama ve kişinin cihazına dahi sızmama rağmen bilgileri vermedim çünkü guvenemedim ya hesapla ilişkisi yok ve dışardan görüp benden istiyorsa diye . Çünkü sürekli bir şeyler istemeye başladı ben çok takip edemesemde eski mesajlari ve özelden yazdığı mesajlari gördüm tüm topladığım bilgileride sildim olaydan çekildim anlicaniz ne alıp-veremediginiz varsa halledin sonra gelin bana ! @Anarchosa sanada eve gidince cevap vercem dışardayım suan ;)

Beyler ben ip ve hesap saldırılarıni başlatan kişiyim. Normalde hesaplara girmeme ipleri bulmama ve kişinin cihazına dahi sızmama rağmen bilgileri vermedim çünkü guvenemedim ya hesapla ilişkisi yok ve dışardan görüp benden istiyorsa diye . Çünkü sürekli bir şeyler istemeye başladı ben çok takip edemesemde eski mesajlari ve özelden yazdığı mesajlari gördüm tüm topladığım bilgileride sildim olaydan çekildim anlicaniz ne alıp-veremediginiz varsa halledin sonra gelin bana ! @Anarchosa sanada eve gidince cevap vercem dışardayım suan ;)
Tamam knka whatsapp konuşmalarını silme alıcam onları senden gelirken <3 bekliyorum

LDGj0a.png

Ağlamak üzereydi bulamadım diye burada buldumda vermedim demesi bana atılan iftiralara cevaptır zaten. Nasıl adamsınız! Lan siz, sizden bir sikim olmaz. @Mectruy konu benim için bitmiştir. Al ne yaparsan yap. @MKA7 beni çekemedi ve böyle bir şey hazırladılar. Beni tanıyan tanır Warezin Tanrısı hala benim.

LDGj0a.png

Ağlamak üzereydi bulamadım diye burada buldumda vermedim demesi bana atılan iftiralara cevaptır zaten. Nasıl adamsınız! Lan siz, sizden bir **Küfürbaz** olmaz. @Mectruy konu benim için bitmiştir. Al ne yaparsan yap. @MKA7 beni çekemedi ve böyle bir şey hazırladılar. Beni tanıyan tanır Warezin Tanrısı hala benim.
Warez Tanrısıymış.
Sen olsan olsan benim yarramın başı olursun. Daha elimizde 1 ton kanıt var nereye kaçıyon ? Şu ses kayıtlarıda yayınlansın sonra zaten sen istesen de istemesende konu kapanacak. @MKA7 'deki adamlığın %1i yok sende

Warez Tanrısıymış.
Sen olsan olsan benim yarramın başı olursun. Daha elimizde 1 ton kanıt var nereye kaçıyon ? Şu ses kayıtlarıda yayınlansın sonra zaten sen istesen de istemesende konu kapanacak. @MKA7 'deki adamlığın %1i yok sende
düne kadar abi çekiyordun şimdi küfür ediyorsun. Oğlum bu saatten sonra hiç bir şey sikimde değil aynı ses kayıtları bende de var.

LDGj0a.png

Ağlamak üzereydi bulamadım diye burada buldumda vermedim demesi bana atılan iftiralara cevaptır zaten. Nasıl adamsınız! Lan siz, sizden bir **Küfürbaz** olmaz. @Mectruy konu benim için bitmiştir. Al ne yaparsan yap. @MKA7 beni çekemedi ve böyle bir şey hazırladılar. Beni tanıyan tanır Warezin Tanrısı hala benim.
Kardes ben ByR0L3S4 hatırlatıyım götü boklu 3 accounta mi giremicegim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,739Konular
3,283,169Mesajlar
317,973Kullanıcılar
ZolnexSon Üye
Üst Alt