[DEV] Anında 30 TL + Bedava Yemek+ İçecek + Oyun Alma 2021 [DEV]

https://spyhackerz.org/forum/threads/10-dakikada-bedava-30-tl-kazan.66868/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonuçta bungüne kadar hep çalışan methodlar ve içerikler paylaştım o yüzden dev ekleme hakkım var
dostum dalga mı geçiyorsun ne hakkı :D üstelik "Yukardaki linkten sizde kayıt olunca sizin 1 referansınız ben oluyorum 2 kişi kalıyor."yazmışsın böyle bir şeyde yok :D 3 kişi davet etmen gerekiyor sırf kendin kazanmak için yalan söylemişsin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
dostum dalga mı geçiyorsun ne hakkı :D üstelik Yukardaki linkten sizde kayıt olunca sizin 1 referansınız ben oluyorum 2 kişi kalıyor. yazmışsın böyle bir şeyde yok :D 3 kişi davet etmen gerekiyor sırf kendin kazanmak için yalan söylemişsin
referans sistemini tam anlamamışsın her sitede aynıdır senden referans giderse 1 sen gösterilirsin ama data altyapı bunu kayeder yani benden yada senden kayıt olunduğunda onayın gelir o yüzden bilmeden yazma bence :D

referans sistemini tam anlamamışsın her sitede aynıdır senden referans giderse 1 sen gösterilirsin ama data altyapı bunu kayeder yani benden yada senden kayıt olunduğunda onayın gelir o yüzden bilmeden yazma bence :D
aynen dostum haklısın kesin öyledir :D milleti kandırmaya devam et. kendin kazanıcan diye milleti kandır ayneeeen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,503Konular
3,281,702Mesajlar
317,683Kullanıcılar
cddddddSon Üye
Üst Alt