Program Dev Konu - Instagram Account Checker + Premium Proxy Scraper [Cracked] Güncel

Mrc

Rating - 0%
Dostlar herkese merhaba, uzun bir aradan sonra forumda aktif olarak konu paylaşmaya çalışacağım. MRC is back!

Instagram Checker Nedir?
Instagram Checker elinizdeki comboları proxy kullanarak hesapların doğru olup olmadığını tarar.
Proxy kullanmadan çalıştırmayın, çalıştırdığınız takdirde belli bir müddet sonra durur.

Nasıl Kullanılır?

aGWJUT1.png

1-)Programı açtığınızda 'Load Combo' yazan yerden taranacak combonuzu seçin. Kabul edilen combo türleri:
-Username:Şifre
-Email: Şifre
-Telefon:Şifre (Buna kesin emin değilim denemedim hiç)

Eğer elinizde combo yoksa comboları forumdan Combolist bölümünden bulabilirsiniz.

2-) Load Proxy yazan yerden proxylerinizi yükleyin. Proxyleri konunun ilerleyen kısmında vereceğim Proxy Scraper'dan bulabilirsiniz.

3-) Program hesapları taramaya başlayacaktır. Erişim sağlanan hesaplar ana ekrana zaten düşecektir, ayrıca 'Hits' klasöründen de kontrol edebilirsiniz

4-)Ignore accounts with 2FA seçeneğini isterseniz işaretleyin sizi zaman kaybından kurtarır. Bu hesaplar telefon ya da mail onayı ister giriş yaparken.

En önemli not: Eğer farklı türlerde proxy yükleyecekseniz lütfen hepsini aynı txt dosyasına koyup yüklemeyin hata alırsınız.

Aynı yapımcıdan olan 2. programımız Premium Proxy Scraper:

bV4t8oA.png

-Kullanımı gayet basit. Programı açtığınızda Scrape butonundan proxylerinizi elde edebilirsiniz.
-Save dediğinizde çekilen proxyleri türlerine göre txt dosyalarına kaydeder.

Sormak istediğiniz soruları DM yerine yorum atarak sorarsanız diğerleri de faydalanır.

Edit: imla

Rating - 0%
Eyw kral adamsın bana acilen linkedin checker lazım varsa paylaşır mısın onu da lütfen ya

Rating - 0%
sunu 10 gun once gorsem havalara falan uçardım heralde aynısı için telegram gruplarına 20 dolar kaptırdım adam burda ucretsiz paylasmıs ya sen nasıl bir kralsın

Rating - 0%
Dostlar herkese merhaba, uzun bir aradan sonra forumda aktif olarak konu paylaşmaya devam ediyor. MRC geri döndü!

Instagram Checker Nedir?
Instagram Checker elinizdeki kombinasyonları proxy kullanarak hesapların doğru olup olmadığını tarar.
Proxy kullanmadan çalıştırmayın, çalıştırdığınız takdirde belli bir süre sonra durur.

Nasıl Kullanılır?

aGWJUT1.png

1-)Programı açtığınızda 'Load Combo' yazan yerden taranacak kombinizi seçin. Kabul edilen karma türler:
-Kullanıcı adı:Şifre
-E-posta: Şifre
-Telefon:Şifre (Buna kesin emin değilim denemedim hiç)

Eğer elinizde varsa kombolar yoksa komboları forumdan Combolist bölümünden bulabilirsiniz.

2-) Load Proxy yazan yerden proxylerinizi yükleyin. Proxyleri bölümü ilerleyen kısımlarını Proxy Scraper'dan bulabilirsiniz.

3-) Program hesapları taramaya başlayacaktır. Erişim sağlanan hesapların ana ekranı zaten düşecektir, ayrıca 'Hits' listesinden de kontrol edebilirsiniz

4-)2FA seçeneği olan hesapları göz ardı edin, isterseniz sizi zaman kaybından kurtarır. Bu hesaplar telefona ya da postadan ayrılırken giriş yaparken.

En önemli not: Farklı türlerde proxy yükleyecekseniz lütfen hepsini aynı txt dosyasına kaydetmeyin yükleme hatası.

Aynı yapımcıdan olan 2. programımızın Premium Proxy Kazıyıcı:

bV4t8oA.png

-Kullanımı eğlence basit. Programı açtığınızda Kazıma butonundan proxylerinizi elde edebilirsiniz.
-Save de çektiğiniz proxylerin türlerine göre txt dosyalarına kaydolabilirsiniz.

Sormak istediğiniz bilgileri DM yerine yorum atarak sorarsanız diğerlerinden de faydalanır.

Düzenleme: imla
eyw

131,446Konular
3,268,219Mesajlar
315,149Kullanıcılar
metin 123Son Üye
Üst Alt