(DEV) Para Kazandıran Uygulamalar (Gerçek%100)

Evt arkadaşlar elimden geldiğince gerçekten para verenleri seçtim ve size anlattım insallah beğinirsiniz ve arkadaşlar bunlar denenmistir gerçekten para veriyodur %100 simdi...

IMG_20210128_195729_569.jpg
Evt arkadaşlar elimden geldiğince gerçekten para verenleri seçtim ve size anlattım insallah beğinirsiniz ve arkadaşlar bunlar denenmistir gerçekten para veriyodur %100 simdi anlatçamız konuya geçelim. [CHARGE=7][/CHARGE]
Evt arkadaşlar anlatçamız konu para kazandoran uygulamalar ve bu alıntı değildir emek verilmisrir arkadaşlar bi beğeni atarsanız sevinirim
1.)havucum.com
Arkadaşlar bu uygulama size bi kaç anket gösterio sizde yapıyosunız her anketin bi fiyatı var havuçtada bi miktara gelince siz para isteğinizde bulunabiliyosunuz
Screenshot_20210129_022244_com.android.vending.jpg
2.) Cevapla kazan
Bu uygulamada ise size sorular soruyo ve bildiğiniz kadar size kurus verio hem kafanızı çalıstırıyonuz hemde ellerinizi espiri iyi oldu neyse bu uygulamadada para istiyosunuz 20 tle ye geldiğinizde paranızı çekebiliyorsunuz benim en sevdiklerimden
Screenshot_20210129_022149_com.android.vending.jpg
3.) izle kazan
Arkadaşlar buda gerçekten para kazandırıyo ama benim düsüncem en zor kazanılanlardan bundada 25 tle ye geldiğinizde çekebiliyorsunuz güzel ama uğrastırıcı
Screenshot_20210129_022143_com.android.vending.jpg
4.)google ödüllü anketler en sevdiklerimden hatta bunda bi miktara gelmenize gerek yok direkman bi seyler alabilirsiniz ama şu sıkıntısı var özür dilerim ama söylemek zorundayım size anket aylar boyunca vile gelmiyo olabiliyo bazen ilk baslarda size 2 3 1 günde gönderio anket sonra 1 hafta 2 hafta gelmeyebilio su anda benim 2 tlem var o uygulamada ve harcadım çünkü 1 yıl geçince paranız sıfırlanıyo.
Screenshot_20210129_022126_com.android.vending.jpg
Evt arkadaşlar hepinize tesekkür ederim bu arada arkadaşlar tekrar söylüyorum kesinlikle bi yerden alinti yapmadım çalmadım kendim yazdım yazıları ve uyfulamaları kendi kafama göre buldum hepsini kendim denedim ve size sunuyom inşallah beğenirsiniz sağlıcakla kalın

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210129_022156_com.android.vending.jpg
    Screenshot_20210129_022156_com.android.vending.jpg
    383.6 KB · Görüntüleme: 8
Ekli dosyayı görüntüle 14028
Evt arkadaşlar elimden geldiğince gerçekten para verenleri seçtim ve size anlattım insallah beğinirsiniz ve arkadaşlar bunlar denenmistir gerçekten para veriyodur %100 simdi anlatçamız konuya geçelim. -=Stripped Content=-
Evt arkadaşlar anlatçamız konu para kazandoran uygulamalar ve bu alıntı değildir emek verilmisrir arkadaşlar bi beğeni atarsanız sevinirim
1.)havucum.com
Arkadaşlar bu uygulama size bi kaç anket gösterio sizde yapıyosunız her anketin bi fiyatı var havuçtada bi miktara gelince siz para isteğinizde bulunabiliyosunuz
Ekli dosyayı görüntüle 14023
2.) Cevapla kazan
Bu uygulamada ise size sorular soruyo ve bildiğiniz kadar size kurus verio hem kafanızı çalıstırıyonuz hemde ellerinizi espiri iyi oldu neyse bu uygulamadada para istiyosunuz 20 tle ye geldiğinizde paranızı çekebiliyorsunuz benim en sevdiklerimden
Ekli dosyayı görüntüle 14025
3.) izle kazan
Arkadaşlar buda gerçekten para kazandırıyo ama benim düsüncem en zor kazanılanlardan bundada 25 tle ye geldiğinizde çekebiliyorsunuz güzel ama uğrastırıcı
Ekli dosyayı görüntüle 14026
4.)google ödüllü anketler en sevdiklerimden hatta bunda bi miktara gelmenize gerek yok direkman bi seyler alabilirsiniz ama şu sıkıntısı var özür dilerim ama söylemek zorundayım size anket aylar boyunca vile gelmiyo olabiliyo bazen ilk baslarda size 2 3 1 günde gönderio anket sonra 1 hafta 2 hafta gelmeyebilio su anda benim 2 tlem var o uygulamada ve harcadım çünkü 1 yıl geçince paranız sıfırlanıyo.
Ekli dosyayı görüntüle 14027
Evt arkadaşlar hepinize tesekkür ederim bu arada arkadaşlar tekrar söylüyorum kesinlikle bi yerden alinti yapmadım çalmadım kendim yazdım yazıları ve uyfulamaları kendi kafama göre buldum hepsini kendim denedim ve size sunuyom inşallah beğenirsiniz sağlıcakla kalın
Eline sağlık

131,735Konular
3,270,794Mesajlar
316,032Kullanıcılar
Üst Alt