[DEV] Polis Mülakat İlgili Her Şey

Ne yapılırsa yapılsın ağzını sıkı tut. Konuşma veya az öz konuş. Başka bir şey deme. Eninde sonunda seni bırakacaklar. Delil yoksa suçta yoktur. Zaten senden delil için soruyorlar. Kamera kaydın bile olsa ben değilim diyeceksin bana benziyor ama ben değilim diyeceksin zorda kalırsan. Mahkeme kamera ve ses kaydını kabul etmiyor zaten. Ama sen etdiysen benim dediysen yandın. Kanun açıkları var mesela sustalı bıçak taşıyamazsın ama kocaman ekmek bıçağı taşıyabilirsin yakalanırsan eve aldım ekmek için dersin bırakırlar. Ruhsatsız tabanca taşıyamassın ama son model av tüfeği kılıfında olması sartıyla pompalı yani taşıyabilirsin sorarlarsa ava gidiyorum veya gidicektim ruhsatıda varsa bırakırlar yoksada ufak bir ceza yırtarsın. Olduda birini öldurdün ceset yoksa suç yoktur eninde sonunda çıkarsın iceriden yeterki ben yaptim deme. Olduda evine hırsiz girdi öldürdün hırsizı suclusun istediğin kadar savun kendini yok yatak odasında oldu yok canıma malıma ırzıma kasteddi de suçlusun. Tek kurtuluş cesedi yok et yada en güzeli al pencereden at ibneyi beni gördü panikledi camdan kaçmaya kalktı veya balkondan düştü öldü agzınıda sıkı tut karakolda ifaden alınır yirtarsın kurtarırsın dahada var ama uzar konular neyse bayyy

131,703Konular
3,270,439Mesajlar
315,930Kullanıcılar
willy1337Son Üye
Üst Alt