Fotoğrafta gördüğünüzden daha fazlası var :) Sosyal Mühendislik Kitabıdır İçinde Çok yararlı ve işinize yarayacak bilgiler mevcut 500 Coine Halka Açık Haline getiriyorum :)...
Fotoğrafta gördüğünüzden daha fazlası varSosyal Mühendislik Kitabıdır İçinde Çok yararlı ve işinize yarayacak bilgiler mevcut 500 Coine Halka Açık Haline getiriyorum
Güzel Konuşma Etkili İletişim 🙃Fotoğrafta gördüğünüzden daha fazlası varSosyal Mühendislik Kitabıdır İçinde Çok yararlı ve işinize yarayacak bilgiler mevcut 500 Coine Halka Açık Haline getiriyorum
al knk pişman olmazsınGüzel Konuşma Etkili İletişim 🙃
Fotoğrafta gördüğünüzden daha fazlası varSosyal Mühendislik Kitabıdır İçinde Çok yararlı ve işinize yarayacak bilgiler mevcut 500 Coine Halka Açık Haline getiriyorum