Satım DEV | SPY'da İLK Meta Verified Methodu 20.000tl lik method 564Mb

Konu Özeti

Instagram Meta Verified eğitimi; VPN ve VDS kullanımı, bireysel hesap yönetimi, waitlist yönetimi, toplu hesap üretimi ve satış öncesi müşteri bilgilendirme konularını kapsıyor. 65 sayfalık eğitim, deneme ve başarı yöntemi sonrası satışa açılmış olup detaylı görseller içeriyor. Eğitim 350TL'den sunuluyor ve iletişim için Telegram kullanılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma girişimiz güzel olsun :)
65 Sayfalık "Instagram Meta Verified" 20.000TL değerinde eğitim 350TL'den tüm kullanıcılara açılmıştır.
Eğitim Başlıkları
Ha***
Data - VPN Kullanımı - VDS Kullanımı - Bireysel Meta Verified - Bireysel Meta Hesap Yönetimi
WAİTLİST Yönetimi - Meta Onay Süreci - Önemli Uyarılar - Toplu Hesap Üretimi - VDS Sunucu Kontrol
VPN Kontrol - Hesap Açma Taktikleri - Toplu Hesap Yönetimi - Satış Öncesi - Müşteri Bilgileri
Bilgilendirme : Eğitim Deneme ve Başarı yöntemi sonrası satışa açılmıştır. Eğitim içerisinde detaylı görsel paylaşımı sağlanmıştır.

Aracı mectruy kullanılcaktır
tg: quaresmaspy

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

65 Sayfalık "Instagram Meta Verified" 20.000TL değerinde eğitim 350TL'den tüm kullanıcılara açılmıştır.
Eğitim Başlıkları
Ha***
Data - VPN Kullanımı - VDS Kullanımı - Bireysel Meta Verified - Bireysel Meta Hesap Yönetimi
WAİTLİST Yönetimi - Meta Onay Süreci - Önemli Uyarılar - Toplu Hesap Üretimi - VDS Sunucu Kontrol
VPN Kontrol - Hesap Açma Taktikleri - Toplu Hesap Yönetimi - Satış Öncesi - Müşteri Bilgileri
Bilgilendirme : Eğitim Deneme ve Başarı yöntemi sonrası satışa açılmıştır. Eğitim içerisinde detaylı görsel paylaşımı sağlanmıştır.

c

Eğitim Başlıkları
Ha***

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
135,101Konular
3,298,133Mesajlar
326,291Kullanıcılar
gandraSon Üye
Üst Alt