💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba Değerli Kardeşlerim. Bugün sizlere Herkesin Aradığı Twitter Hesap Kapatma Methotunu Vericem. Öncelikle Kapatacağınız Hesapta Yüz Görünmesi gerekmektedir. Kurbana Ait...
Evet. Fakat kişisel hesap dışında denemedim . Resim paylaşılan veya ppde net yüzü görünen Hesaplarda Deneyin . Sonuç alacaksınız 😊Sende işe yaradı mı
teşekkür ederim . Eklendi jet hızıyla 🤩Ellerine ve zihnine sağlık diğer tarafta da koyalım bunu vipe
Kimlik shoplanırken yazıları silmek kolayda. Yerine hangi fontla, hangi açıyla yazılması gerektiğini bilmiyorumEvet. Fakat kişisel hesap dışında denemedim . Resim paylaşılan veya ppde net yüzü görünen Hesaplarda Deneyin . Sonuç alacaksınız 😊
Orda profesyonelce yapın dememin sebebi benim yaptığım shoplar çok kez red yediği için . Fontu @İbrahim veya @Akyol hekir kardeslerimden öğrenebilirsin 😊**yasak-içerik** shoplanırken yazıları silmek kolayda. Yerine hangi fontla, hangi açıyla yazılması gerektiğini bilmiyorum
Teşekkürler 🌹eline saglık yorumumu begenır mısın
hocam level 2 ıcın gereksınımlerı karsılıyorum ama rutbe gelmedı ne yapmam gerekTeşekkürler 🌹
Bildirdim cnm gelir biraz beklemen lazım 👍🏿hocam level 2 ıcın gereksınımlerı karsılıyorum ama rutbe gelmedı ne yapmam gerek
teşekkürler kolay gelsın <3Bildirdim cnm gelir biraz beklemen lazım 👍🏿
Kardeşim benim 🌹Çipli k1mlik için font: tahoma - regular
Eski mavi k1mlik için font: times new roman - bold
Eline sağlık 🌹
Eyw ciğerim 🌹Eline sağlık bu adam konu açmışsa okumadan geçmeyin
Bak canım 😊