koyduğun vt tertemiz nedensekardeşim program benim değil diyorum boş boş konuyu baltalama
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
koyduğun vt tertemiz nedensekardeşim program benim değil diyorum boş boş konuyu baltalama
program 2 yıllık zaten ancak hala çalışıyor ve 1 yıldırda ben kullanıyorum hiç bir şey olmadısenin değil ama viruslü niye paylaşıyon aq
koyduğun vt tertemiz nedenseprogram 2 yıllık zaten ancak hala çalışıyor ve 1 yıldırda ben kullanıyorum hiç bir şey olmadı
kanıt sal ozmn agaprogram 2 yıllık zaten ancak hala çalışıyor ve 1 yıldırda ben kullanıyorum hiç bir şey olmadı
Teşekkür*** Hidden text: cannot be quoted. ***
moruk bak sövdürtme kendine kullanmayacaksan kullanma ulan hıyar burada ne boş boş konuşuyorsun? amacının mesaj kasmak olduğu 2 kilometre öteden fark ediliyorkanıt sal ozmn aga
ne alaka lan kullanıcaktım ne güzel vt ye tarattım bok gibi virus çıktımoruk bak sövdürtme kendine kullanmayacaksan kullanma ulan hıyar burada ne boş boş konuşuyorsun? amacının mesaj kasmak olduğu 2 kilometre öteden fark ediliyor
ne yapabilirim virüs varsa ben kullanıyorum hiç bir şey olmadı zaten konuyada not düştüm açarken başka forumdan aldım diyene alaka lan kullanıcaktım ne güzel vt ye tarattım bok gibi virus çıktı
ne alaka lan kullanıcaktım ne güzel vt ye tarattım bok gibi virus çıktı