Devlet Sitesine Shell Soktum Ama.. Yardım

Devlet sitesine Shell soktum Server'da 6-7 tane site var fakat ne shelde oynama yapabiliyorum nede Serverdaki sitelerin içinde Boş gözüküyor.. Yardım lütfen ???

Devlet sitesine Shell soktum Server'da 6-7 tane site var fakat ne shelde oynama yapabiliyorum nede Serverdaki sitelerin içinde Boş gözüküyor.. Yardım lütfen ???

Govların bir çoğu aynı sunucuda ( kendi sunucularında yer alır ) . Belediyelerinde belediyelere ait kendi sunucularında yer alır.

Sen muhtemelen o sunucularda barınmayan özel bir yerde barınan bir gov a shell vurdun eskiden de o sunucuda olan govların sadece accleri duruyor o yüzden boş.

Kuracağım cümleyi sİkeyim. Anlayın işte.

Edit : Küfür Filtre bypass :D

Son düzenleme:
Govların bir çoğu aynı sunucuda ( kendi sunucularında yer alır ) . Belediyelerinde belediyelere ait kendi sunucularında yer alır.

Sen muhtemelen o sunucularda barınmayan özel bir yerde barınan bir gov a shell vurdun eskiden de o sunucuda olan govların sadece accleri duruyor o yüzden boş.

Kuracağım cümleyi **Küfürbaz**. Anlayın işte.
Peki hocam suan yapabileceğim birşey yokmu?

site devlet sitesi fakat gov mu ? yoksa .com hangi domainlerden? bide siteyi anlarsan daha çok yardımcı olacağım.

siteler zaten diyinde yazma izinlerini ayarlamasi lazim sadece ogrenecek zamanla ben birine yazma okuma izni verdim zaten

131,742Konular
3,270,912Mesajlar
316,060Kullanıcılar
asiloo56Son Üye
Üst Alt