Beyler diş teli devlet hastanesinde takılıyormu bende sanırım ortodonti problemi var asimetri oluşmuş yüzümde v dişlerim gerçekten yamuk 18 yaşından küçügüm diş teli...

Beyler diş teli devlet hastanesinde takılıyormu bende sanırım ortodonti problemi var asimetri oluşmuş yüzümde v dişlerim gerçekten yamuk 18 yaşından küçügüm diş teli taktrabilir miyim ücretsiz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ücretsizdevlet hastanesinde ben gitmiştim 8 yıl sonraya randevu verdi git bir kontrole ama çok ileri tarihe randevu veriyorlardu benim gittiğim zamanda sen yine de bir bak

Ücretsiz Hocam Fakat Süre Problemleri Nedeniyle Çoğu İnsan Özel Hastanelerde En Az 4 Veya 5 Basamaklı Sayılarla Ödeme Yapıyorlar Yani Yinede Siz Bilirsiniz Fakat Bir Deneyin Eğer Şansınıza Erken Tarih Verilirse Yaptırırsınız Aksi Takdirde Özelden Başka Çareniz Kalmıyor Maalesef :)

Anasının amı 8 yılmı
Evet hocam o da şöyle ki bu diş teli zahmetli bir iştir yani hemen takalımla olmaz, dişindeki çürükler varsa önce onları temizleyecek de çekilmesi gerekeni çekecek de edecek de her birini farklı randevuda yapar daha ilk randevusunu 8 yıl sonraya veriyordu, sonra ilk üst yada alt teli takar bir sonraki randevuda diğer teli takar vs. vs. ben sikerim böyle işi dedim babamın çalıştığı yer sayesinde yaptırabildim size tavsoyem gidin bir görünün ona göre fırsat bulmaya çalışın

Randevu aldım veli ile gitmek gerekiyor yazıyor mhrsde ancak ailem çalışıyor ben tek gitsem sıkıntı olurmu genel diş

Beyler diş teli devlet hastanesinde takılıyormu bende sanırım ortodonti problemi var asimetri oluşmuş yüzümde v dişlerim gerçekten yamuk 18 yaşından küçügüm diş teli taktrabilir miyim ücretsiz ?
Bizim tanıdık vardı hastanede ücretsiz hemen tedaviyi baslattilar. Sana önerim erken çıkmasını istiyorsan doktorun dediklerini duzgun yap dikkat et. Asitli içecek icme. Ben dikkat etmedim 5 sene ağzımda kaldı tel. 2 ay önce çıktı.

Bizim tanıdık vardı hastanede ücretsiz hemen tedaviyi baslattilar. Sana önerim erken çıkmasını istiyorsan doktorun dediklerini duzgun yap dikkat et. Asitli içecek icme. Ben dikkat etmedim 5 sene ağzımda kaldı tel. 2 ay önce çıktı.
çok doğru doktorun dediklerini uygula ekmek falan yeme
benimde 2 senelik iş 4 sene uzadi

132,710Konular
3,283,068Mesajlar
317,932Kullanıcılar
norkisyonSon Üye
Üst Alt