Bakalm
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
bakalımDiscord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
[Gizli içerik][Gizli içerik]
tşkDiscord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
uhbakalım
lookDiscord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
Bklm
bakalm
bakalm nasilmis
Discord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
Konu için teşekkürler.Discord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
bakakDiscord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
Discord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
bakalımYou need to react to this post in order to see this content.
bakalımDiscord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
sdfdDiscord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
aaDiscord ortamında uzun süredir dönen bir piyasa var. Burada ucuza nitro satılır boost basılır vb. şeyler paylaşılıyor. Ben bunların genelini dolandırıcı, yalancı olarak buluyorum. Ama bu işi ciddi yapan insanlarda olduğundan sizlere bildiğim bir taktiği anlatmak istedim. Bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşıyorum.