*** Hidden text: cannot be quoted. ***
eyw*** Hidden text: cannot be quoted. ***
As oauw*** Hidden text: cannot be quoted. ***
müq*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Es*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bakalım*** Hidden text: bacannot be quoted. ***
bakalım*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Bkm*** Hidden text: cannot be quoted. ***
look*** Hidden text: cannot be quoted. ***
thank you soo much*** Hidden text: cannot be quoted. ***
up*** Hidden text: cannot be quoted. ***
fs*** Hidden text: cannot be quoted. ***
mükemmel*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Eyw*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Eyw*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bklm*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Bu çok kolay değil, fakat imkansızda değil. Şimdi önce yabancı yayıncı sunucularına girin, orada bir sürü yabancı early hesap var. Bunlarla çeviri kullanarak yazış ve sosyal mühendislik kullanarak onları kandırıp hesabı alıyorsun falan vb. Hesabı alıp girince yedek kodlarla 2fa kaldırıyorsun.Ama adamı ikna etme kabileyetinin olması gerek zamanında ben de yapmıştım
eyvBu çok kolay değil, fakat imkansızda değil. Şimdi önce yabancı yayıncı sunucularına girin, orada bir sürü yabancı early hesap var. Bunlarla çeviri kullanarak yazış ve sosyal mühendislik kullanarak onları kandırıp hesabı alıyorsun falan vb. Hesabı alıp girince yedek kodlarla 2fa kaldırıyorsun.Ama adamı ikna etme kabileyetinin olması gerek zamanında ben de yapmıştım
Bu çok kolay değil, fakat imkansızda değil. Şimdi önce yabancı yayıncı sunucularına girin, orada bir sürü yabancı early hesap var. Bunlarla çeviri kullanarak yazış ve sosyal mühendislik kullanarak onları kandırıp hesabı alıyorsun falan vb. Hesabı alıp girince yedek kodlarla 2fa kaldırıyorsun.Ama adamı ikna etme kabileyetinin olması gerek zamanında ben de yapmıştım
eywBu çok kolay değil, fakat imkansızda değil. Şimdi önce yabancı yayıncı sunucularına girin, orada bir sürü yabancı early hesap var. Bunlarla çeviri kullanarak yazış ve sosyal mühendislik kullanarak onları kandırıp hesabı alıyorsun falan vb. Hesabı alıp girince yedek kodlarla 2fa kaldırıyorsun.Ama adamı ikna etme kabileyetinin olması gerek zamanında ben de yapmıştım
sgfsdfhsdhgBu çok kolay değil, fakat imkansızda değil. Şimdi önce yabancı yayıncı sunucularına girin, orada bir sürü yabancı early hesap var. Bunlarla çeviri kullanarak yazış ve sosyal mühendislik kullanarak onları kandırıp hesabı alıyorsun falan vb. Hesabı alıp girince yedek kodlarla 2fa kaldırıyorsun.Ama adamı ikna etme kabileyetinin olması gerek zamanında ben de yapmıştım
baklmBu çok kolay değil, fakat imkansızda değil. Şimdi önce yabancı yayıncı sunucularına girin, orada bir sürü yabancı early hesap var. Bunlarla çeviri kullanarak yazış ve sosyal mühendislik kullanarak onları kandırıp hesabı alıyorsun falan vb. Hesabı alıp girince yedek kodlarla 2fa kaldırıyorsun.Ama adamı ikna etme kabileyetinin olması gerek zamanında ben de yapmıştım