Discord Kullanıcılarının Korkulu Rüyası

KOD ADI: L.3.G.E.N.D veya L3genD was here! Evet sayın dostlarım bugün bi discord hackerından bahsedicem. Bu hacker çoğunlukla 1llegal işlerin döndüğü sunucuları ve hesapları...

KOD ADI: L.3.G.E.N.D veya L3genD was here!

Evet sayın dostlarım bugün bi discord hackerından bahsedicem.
Bu hacker çoğunlukla 1llegal işlerin döndüğü sunucuları ve hesapları ortadan kaldırıyor. Yani şöyle diyim bu sunucularda yasa dışı alım satım olaylarının döndüğü sunucuları kapatıyor. Bugün bir kaç kez denk geldim. Açıkcası nasıl yaptığı hakkında bir bilgim yok 5k 6k lık sunucuları 5dk içerisinde yok edebiliyor. Patlattığı sunucuların ismi genellikle KOD ADI: L.3.G.E.N.D veya L3genD was here! oluyor, sunucuları kullanılmaz hale getiriyor. Hesapları ise tahminimce phishing sayesinde çalabiliyor. Her neyse bu kadar açıklama umarım yeter.(NOT: BU KONUYU AÇMA VE BU BİLGİLERİ VERME AMACIM BU FORUMLARDA GEZEN VE 1LLEGAL SUNUCU SAHİBİ OLAN BİR SÜRÜ KİŞİ VAR ONLARI UYARMAK ADINA YAPTIM. ONLARI SAVUNUYORUM GİBİ OLMASIN)

KOD ADI: L.3.G.E.N.D veya L3genD was here!

Evet sayın dostlarım bugün bi discord hackerından bahsedicem.
Bu hacker çoğunlukla 1llegal işlerin döndüğü sunucuları ve hesapları ortadan kaldırıyor. Yani şöyle diyim bu sunucularda yasa dışı alım satım olaylarının döndüğü sunucuları kapatıyor. Bugün bir kaç kez denk geldim. Açıkcası nasıl yaptığı hakkında bir bilgim yok 5k 6k lık sunucuları 5dk içerisinde yok edebiliyor. Patlattığı sunucuların ismi genellikle KOD ADI: L.3.G.E.N.D veya L3genD was here! oluyor, sunucuları kullanılmaz hale getiriyor. Hesapları ise tahminimce ***unacceptable content** sayesinde çalabiliyor. Her neyse bu kadar açıklama umarım yeter.(NOT: BU KONUYU AÇMA VE BU BİLGİLERİ VERME AMACIM BU FORUMLARDA GEZEN VE 1LLEGAL SUNUCU SAHİBİ OLAN BİR SÜRÜ KİŞİ VAR ONLARI UYARMAK ADINA YAPTIM. ONLARI SAVUNUYORUM GİBİ OLMASIN)
Up

131,853Konular
3,272,019Mesajlar
316,393Kullanıcılar
thompt34Son Üye
Üst Alt