Rating - 0%
bende çıkmadı dediğin vpn ile deneyeceğimoldumu kardeşim
bende çıkmadı dediğin vpn ile deneyeceğimoldumu kardeşim
hesabından çık gir yap kesin olur discordu kapat aç değil yanibende çıkmadı dediğin vpn ile deneyeceğim
Çıkıp girdim nafile diğer vpn ile gireceğim bakalım öyle olucakmıhesabından çık gir yap kesin olur discordu kapat aç değil yani
daha önce almadıysan yada kullanmadıysan bedava oluyor 3 hesapda denedim çünküÇıkıp girdim nafile diğer vpn ile gireceğim bakalım öyle olucakmı
Vpn kaynaklıdır muhtemelen tekrar deniyorum şuandaha önce almadıysan yada kullanmadıysan bedava oluyor 3 hesapda denedim çünkü
Bqna yapıp verebilirmisin olmuyor metoddaha önce almadıysan yada kullanmadıysan bedava oluyor 3 hesapda denedim çünkü
yok olması lazım 3 hesapda denendiBqna yapıp verebilirmisin olmuyor metod
Vermeyeceksen yalan söylüyorsundur büyük bir ihtimal onun için konun kilitlenir
Verebilirmisin ?yok olması lazım 3 hesapda denendi
hesabın 2 aydan az bi süredir varsa olmaya bilirBqna yapıp verebilirmisin olmuyor metod
Vermeyeceksen yalan söylüyorsundur büyük bir ihtimal onun için konun kilitlenir
diğer arkadaşlara haksızlık olur ama yaparızVerebilirmisin ?
Hayırhesabın 2 aydan az bi süredir varsa olmaya bilir
Pm atıyorumdiğer arkadaşlara haksızlık olur ama yaparız
discord nitro almak için bilgisayarınızda vpn olması lazım VPN4TEST kullanıyorum ben gayet iyi çalışıyor
Discord Açıksa Discordu Kapatın Şimdi Vpn Girin Ukraine Sunucusuna Bağlanın Discordu Açın 30 dk Takılın Sonra Discord HESABINIZDAN ÇIKIŞ YAPIN tekrar girin Nitro Yazan Yerde 1 İşareti Gelicek orda 1 aylık Bedava kullana bilirisniz içinde para olmayan bir kart kullanırsanız daha iyi olur kolay gelsin
hesVerebilirmisin ?
atPm atıyorum
discordda gez istersen fark etmez arkada yt izle açık kalsın yeter30 dakika boyunca arayüzün açık olması mı gerekiyor arka planda açık olsa olmuyor mu?
Pm bakarmısındiscordda gez istersen fark etmez arkada yt izle açık kalsın yeter
sonra hesabından çıkş yap tekrar gir bildirim gelicek
scam dayı oyna devam30 dakika boyunca arayüzün açık olması mı gerekiyor arka planda açık olsa olmuyor mu?
hesabın 2 aydan az bir süredir varsa olmaya bilr keşke belirtseydimDediğin vpn ile de denedim olmadı![]()
hesap 3 4 senelik dediklerini tam olarak yaptım fakat olmadıhesabın 2 aydan az bir süredir varsa olmaya bilr keşke belirtseydim
discord nitro almak için bilgisayarınızda vpn olması lazım VPN4TEST kullanıyorum ben gayet iyi çalışıyor
Discord Açıksa Discordu Kapatın Şimdi Vpn Girin Ukraine Sunucusuna Bağlanın Discordu Açın 30 dk Takılın Sonra Discord HESABINIZDAN ÇIKIŞ YAPIN tekrar girin Nitro Yazan Yerde 1 İşareti Gelicek orda 1 aylık Bedava kullana bilirisniz içinde para olmayan bir kart kullanırsanız daha iyi olur kolay gelsin
Kdiscord nitro almak için bilgisayarınızda vpn olması lazım VPN4TEST kullanıyorum ben gayet iyi çalışıyor
bakayımdiscord nitro almak için bilgisayarınızda vpn olması lazım VPN4TEST kullanıyorum ben gayet iyi çalışıyor