Method Discorddan nasıl cashout yaparım?

Merhaba arkadaslar su aralar rozetli hesaplar cok tutulmaya ve satın alınmaya başlandı. Ee duruma göre hesap düsürme olayları da arttı, şimdi size en kolay yoldan 500 1200 tl...

[CHARGE=50][/CHARGE]

Merhaba arkadaslar su aralar rozetli hesaplar cok tutulmaya ve satın alınmaya başlandı.

Ee duruma göre hesap düsürme olayları da arttı, şimdi size en kolay yoldan 500 1200 tl arası nasıl kazanç sağlanır onun tarifini fırınlayacağım 🤠.

Method sayılmaz pek ama olsun, bu isi yapmak icin biraz ingilizce bilmek ve bir kaç tane ici dolu cafcaflı paypal bakiye ssi gerekiyor, illa ki paypal olmayadabilir tabi ki, kurbanınızın kullandıgı ödeme yöntemini öğrenip ona göre bir ayar cekerseniz tam ayarında olur 🤞

1-/ Dedigim gibi hafif ingilizce ve para ssi

2-/ Discordda büyük sunucuları bulun genelde sağ üstte sağlam rozetli arkadaşlar oluyor rozete aldanmayın bazıları 13 14 yasında 🥸

3-/ Ona hesabını cok beğendiğini ve ona benzer hesabı nasıl alabileceğinizi veya bulunan rozeti nasıl alabileceğinizi sorun, o konuyu biliyordur zaten, aynı rozeti tekrar alabilmenin imkansız oldugunu söyleyecektir.

4-/ Bir kaç soruyla salağa yatarak nokta nokta(örn.500$) bütçem var böyle bir hesabı nerde bulabilirim satın almak icin tarzında konuşun eğer zaten kurban yanasıyorsa, alma şansınız yüksek demektir.

5-/ Eğer satmaya yanaştıysa ona kanıt olarak cazip görünebilecek bi para ssi atarsanız balından yenmez ✌️

6-/ Cartladık curtladık baktınız hesabı verecek %40 şansla(discord eskisi gibi değil mail değiştirirken kod gidiyor) mailini de almaya calısın eğer vermiyorsa ona sizin attıgınız maili ekletin.

7-/ Öyle oldu şöyle oldu derken hesaba girdiniz hesaptasınız ilk işiniz hesabın ticketlerine girip bilgi toplamaktır eğer hesabı kapandıysa, bir kural ihlali vs. yaşanmışsa hepsi orada görünecektir zaten baktınız hesap temiz şeker 🍭 gibiii. artık 900den satabilirsiniz pek detaya girmiyorum talep gelirse yeni bir konu gelir..

KISACA KAFADAN SİZE BU OLAYI ANLATTIM SİZ GELİŞTİRİP YAPISTIRABİLİRSİNİZ OLAYAA

FARKLI BİR KONUDA DA DÜSÜRDÜGÜNÜZ DİSCORD HESABINA KURUCU GEÇME METHODUNU EKLEYECEĞİM TALEP OLURSA DA GRABBER PAYLASIRIZ SANALDA SAYILI KİSİLERDE MEVCUT SABIRLA BEKLEYİN 😜

not: bu konu hakkında herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

o kadar emek verdim tek isteğim sadece yabancı insanlara uygulayın lütfen türk kardeşlerime denemeyin:(

• Like
Tepkiler: Zns
131,715Konular
3,270,558Mesajlar
315,976Kullanıcılar
elliot.rarSon Üye
Üst Alt