Abi eski kurulum hesaptan Dm basıyorum 7-8 taneden sonra mesaj gönderilemedi diyor ne yapmam gerekiyor bu hatanın çözümü nedir delircem ya
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
site dm engeli yiyor uzantısı neAbi eski kurulum hesaptan Dm basıyorum 7-8 taneden sonra mesaj gönderilemedi diyor ne yapmam gerekiyor bu hatanın çözümü nedir delircem ya
Önce taslak atıyorum sitesiz atıyorumsite dm engeli yiyor uzantısı ne
taslak engel yiyor sanırım peki yeni dm mi oluşturamıyorsun yoksa yeni dm oluşturabiliyorsun ama siteyi mi atamıyorsunÖnce taslak atıyorum sitesiz atıyorum
Yeni Dm olusturulmuyor eski konuşmalarla konuşa biliyorum fakat yeni sohbet başlatılmıyor taslağın varmı ?taslak engel yiyor sanırım peki yeni dm mi oluşturamıyorsun yoksa yeni dm oluşturabiliyorsun ama siteyi mi atamıyorsun
anladım knk o sorun siteyle alakası yok hesapla alakası var eğer yeni hesapsa 6 dmden fazla atamıyorsun test hesabı alman lazım ya da eski hesapYeni Dm olusturulmuyor eski konuşmalarla konuşa biliyorum fakat yeni sohbet başlatılmıyor taslağın varmı ?
15 kurulum buanladım knk o sorun siteyle alakası yok hesapla alakası var eğer yeni hesapsa 6 dmden fazla atamıyorsun test hesabı alman lazım ya da eski hesap
hm o zaman taslaktan15 kurulum bu
Varmı sende sağlam yahm o zaman taslaktan
ben dm basmayı bıraktımV
Varmı sende sağlam ya
Kanka sitesiz önce taslak atıyorumTaslak Siteye Engel Yedirtiriyor aga degis duzelir ama freenom domaini kullaniyosan normal