Abilerim öncelikle merhaba ben Emir 15 yaşındayım bu aralar bu dm basma işine yöneldim bu işlerdede yeniyim zaten DM Basma Sitem var grup kurucam gelmek isteyenler yazarsa...
Hacker?Demek biraz çocukça kaçıyor bide amacım hacker olmak falan değil durumumuz kötü okul harçlığımı çıkartmak istiyorum bukadarçen büyüycende hacker mi olcan oyy kuzum .d
istek attım yazılmıyorİnstagram @warexrd yazarsın
kanka sen bu işin pirisindir ben sana ayak uyduramam:dyaz igden evilbatros9
hhmtbn.q instaya yazAbilerim öncelikle merhaba ben Emir 15 yaşındayım bu aralar bu dm basma işine yöneldim bu işlerdede yeniyim zaten DM Basma Sitem var grup kurucam gelmek isteyenler yazarsa sevinirim.Bu işlere benim gibi yeni başlayan biri olursa sevinirim aksi taktirde bana öğretmeniz gerekir bazı şeyleri![]()
hhmtbn.q instaya yaz al gruba benjAbilerim öncelikle merhaba ben Emir 15 yaşındayım bu aralar bu dm basma işine yöneldim bu işlerdede yeniyim zaten DM Basma Sitem var grup kurucam gelmek isteyenler yazarsa sevinirim.Bu işlere benim gibi yeni başlayan biri olursa sevinirim aksi taktirde bana öğretmeniz gerekir bazı şeyleri![]()
Aga ig thenos.media yazAbilerim öncelikle merhaba ben Emir 15 yaşındayım bu aralar bu dm basma işine yöneldim bu işlerdede yeniyim zaten DM Basma Sitem var grup kurucam gelmek isteyenler yazarsa sevinirim.Bu işlere benim gibi yeni başlayan biri olursa sevinirim aksi taktirde bana öğretmeniz gerekir bazı şeyleri![]()
yazdımAga ig thenos.media yaz
Kullanıcı bulunamadı aman.yasinnxq yaz
Onayladım kanka tekrar yazistek attım yazılmıyor
gelim instagram tunayyakaciAbilerim öncelikle merhaba ben Emir 15 yaşındayım bu aralar bu dm basma işine yöneldim bu işlerdede yeniyim zaten DM Basma Sitem var grup kurucam gelmek isteyenler yazarsa sevinirim.Bu işlere benim gibi yeni başlayan biri olursa sevinirim aksi taktirde bana öğretmeniz gerekir bazı şeyleri![]()
Alsana beni ig:userf7ckAbilerim öncelikle merhaba ben Emir 15 yaşındayım bu aralar bu dm basma işine yöneldim bu işlerdede yeniyim zaten DM Basma Sitem var grup kurucam gelmek isteyenler yazarsa sevinirim.Bu işlere benim gibi yeni başlayan biri olursa sevinirim aksi taktirde bana öğretmeniz gerekir bazı şeyleri![]()
SDASDAAbilerim öncelikle merhaba ben Emir 15 yaşındayım bu aralar bu dm basma işine yöneldim bu işlerdede yeniyim zaten DM Basma Sitem var grup kurucam gelmek isteyenler yazarsa sevinirim.Bu işlere benim gibi yeni başlayan biri olursa sevinirim aksi taktirde bana öğretmeniz gerekir bazı şeyleri![]()