Hangi methodu denesem 3 hesaptan birini vuruyor, doğru düzgün 41 methodu satan varsa gelsin alayım
methodlarda sorun yok form sıkıntılı 2 gündürHangi methodu denesem 3 hesaptan birini vuruyor, doğru düzgün 41 methodu satan varsa gelsin alayım
41 çok var da son 3-4 günde doğru düzgün vurmuyor 3 hesap giriyorum 1i vuruyor 2si uçmuyoNeyron aga o kadar şey biliyon 41 yok mu harbiden![]()
Nebilim aga garip bi durum,bir bakınacam ben yeni form içinmethodlarda sorun yok form sıkıntılı 2 gündür
he üstad valla bende de yok ki bende de var bir tane denedim fakat uçmuyor41 çok var da son 3-4 günde doğru düzgün vurmuyor 3 hesap giriyorum 1i vuruyor 2si uçmuyo
India,Fransa, İran, Kazakistanhangi ülkeyi deniyorsun 41de ülke fixlenmiş olabilir
ufak info vereyim kazak çalışıyorIndia,Fransa, İran, Kazakistan
Ben kazakla aylar önce hesap vuruyordum tek formda uçuyordu şimdi eskisi gibi değil,hatta vurmuyor kaç kere denedimufak info vereyim kazak çalışıyor![]()
ortadoğuda uçuyor genelde özellikle kazakta kazak mail değiştirip tekrar deneBen kazakla aylar önce hesap vuruyordum tek formda uçuyordu şimdi eskisi gibi değil,hatta vurmuyor kaç kere denedim
Dili ne yapıyorsun VPN e göre mi ?ortadoğuda uçuyor genelde özellikle kazakta kazak mail değiştirip tekrar dene
li4mert yaztg sal anlık vuran methodum var