Dolandırıcı @boneless ivar Hk

2 Kere Konu Açmama Rağmen İlgilenilmediğini Ve Olayın Siklenmediğini Gördüm. Malum Şahıs Her Defasında İade Yapacağım Deyip Yönetimi Kandırıp Banını Açtırdı. Sözde Perma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Kere Konu Açmama Rağmen İlgilenilmediğini Ve Olayın Siklenmediğini Gördüm.

Malum Şahıs Her Defasında İade Yapacağım Deyip Yönetimi Kandırıp Banını Açtırdı. Sözde Perma Yemişti Ve Ödemeyi Yapana Kadar Açılmayacaktı Banı, Fakat Ne Hikmetse Banı Açıldı.

(İşlemi Escrow İle Yapmıştık)

Bu Şahıs Hakkında 2 Adet Konu Daha Açmıştım Aşağıdan Bakabilirsiniz Tüm Kanıtlar Ortada.

@Mectruy @Al Simmons @l33t @Mehmet @Zns

Ödemesi için zaman ver ödeyeceğini beyan etmiş, sen ödeme yapsa bile onu forumda görmek istemiyorsun diye yorumladım ama mağduriyet giderirse banı açılır kurallar gereği, para bulamadığı için forumda ticaret yapıp ödemek isteyebilir, biraz süre tanı kendisine belki öder felan

Ödemesi için zaman ver ödeyeceğini beyan etmiş, sen ödeme yapsa bile onu forumda görmek istemiyorsun diye yorumladım ama mağduriyet giderirse banı açılır kurallar gereği, para bulamadığı için forumda ticaret yapıp ödemek isteyebilir, biraz süre tanı kendisine belki öder felan
Bundan Öncede Ödeyeceğini Söyledi. Kendisine 1 Gün Zaman Tanınmıştı Fakat Ödemeyi Yapmadı. Parayı Anlık Olarak Nasıl Atıyorsam Oda Öyle Bana Geri Vermek Zorunda. Mağduriyet Giderilmedi Ama Banı Açıldı.

2 Kere Konu Açmama Rağmen İlgilenilmediğini Ve Olayın Siklenmediğini Gördüm.​
Olayla ilgilenildi ve üye ban yedi.
Malum Şahıs Her Defasında İade Yapacağım Deyip Yönetimi Kandırıp Banını Açtırdı. Sözde Perma Yemişti Ve Ödemeyi Yapana Kadar Açılmayacaktı Banı, Fakat Ne Hikmetse Banı Açıldı.​
İadesini başka bir üye yapmak istedi ve yapmayınca banlandı ikisi de.
(İşlemi Escrow İle Yapmıştık)​
Yönetim üyelerinden @Mectruy, @Zns ve @Mehmet dışında kimse escrow olarak tutulamaz.

Ek:

Üye zaten iade yapacağını belirtti dün chatte de 10 defa sordun bu soruyu. Mağduriyetin giderilecek.
Mectruy gerekli açıklamayı yapmış, Boneless adlı üyenin profilinde de mağduriyetini belirtmişsin zaten.

Kilit +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,824Konular
3,271,715Mesajlar
316,307Kullanıcılar
yeuxSon Üye
Üst Alt