Adamın cebindeki son parayı almış resmen orospu cocugu mehmet. Hiç mi öğrencilere saygın yok
amına koydugumun mehmeti ben varken buralar size dar olacak hepinizi sikeceğim
Hocam taşşaklarınıza beton yetmez umarım iade geçer yoksa sizin taşşaklarin altında kalıcak mehmetyarın akşam saat 00:15 e kadar zaman veriyorum umarım kendisi bu mesajı görür ve dikkate alır yoksa başına geleceklerden ben sorumlu değilim babasını işten attırırım patronunu ararım
valla ben babasına anlatacağım durumu dua etsin yarın bu saatlerde gergin olmayayım babasına güzel bir dil ile anlatıcam olayıHocam taşşaklarınıza beton yetmez umarım iade geçer yoksa sizin taşşaklarin altında kalıcak mehmet
Hocam bide salak ayağına yatıyor kendi çekmemiş gibi ben kuucu deilim diyor mail onunvalla ben babasına anlatacağım durumu dua etsin yarın bu saatlerde gergin olmayayım babasına güzel bir dil ile anlatıcam olayı
Yaşanmış bi olayın üzerine zaten karşı taraf mağdur böyle fırça çeker gibi konuşmak hiç uygun değil karşı tarafı daha çok üzer. Geçmiş olsun arkadaşadakardesim konu altında esc kullan diye yazmama rağmen neden kullanmıyorsun ? yaz bana instadan @shadowofgodorj
adminler ilgilenir kanıtlar ortada zaten.
@Zafiyetsiz @Viento @Lastromance
@dayı
iyi seyirler o zamanBir dolandırıclık olayı shilona gittiği zaman o konu kapanmıştır abi. Mehmet götten yedi mısırımı çerezimi aldım izliyorum
iyi seyirler o zaman![]()
amına koyım adama üzülüyorum benım oglum bunları yapsa ve benı bulup arasalar vay amınakoyım derdim
valla mehmet allaha dua etsin oyundan sonra ararsam büyük ihtimal sinirli olurum araya babası da giderShilon yarınki telefon görüşmesi için hazırlanırken
![]()
İlk önce oyuna gir o zaman. Tüm potansiyelini görmek istiyoruz. Adeta patlavalla mehmet allaha dua etsin oyundan sonra ararsam büyük ihtimal sinirli olurum araya babası da gider