Hocam önceki yaptığı işlemleri attı benden önceki yaptığı işlemi buramı atım ssleriekran görüntülerini at, hem sen neden ilk hesabı salıyorsun adam gezgin
Buraya Atacan TabiHocam önceki yaptığı işlemleri attı benden önceki yaptığı işlemi buramı atım ssleri
at burayaHocam önceki yaptığı işlemleri attı benden önceki yaptığı işlemi buramı atım ssleri
Hocam kullanıcıyı bulamadım burdanBir gezginw nasıl güvenip hesabı veriyor sun knk ben bunu cozemıyorum
Ekledim ssleriKanıtsız işlem yapılmaz
Ekledim ssleriKonuya kanıt ekleyiniz, forum adını bilmiyorsanız işlem yapılamaz.
Tamam ama yine hatan var Escrow kullan ucuz fiyatlar aq 5 veya 10 lira için dolandirildin 10 lira vercektin escrow'a dolandirilmicaktinEkledim ssleri
Tg atıyomyaw kafanı simdi kanka yaptıgın ise bak gecmis olsun da cocugun reel no bulursan yaz bana
Tabi hocam yerden göğe kadar haklısınız adam benden önce yaptığı işlemi atınca inandım 😓Tamam ama yine hatan var Escrow kullan ucuz fiyatlar aq 5 veya 10 lira için dolandirildin 10 lira vercektin escrow'a dolandirilmicaktin
Lan valla onu anlamayan kesin maldir ya adam uğraşmamış direk yazmışPapara bakiye ekranı bile montaj, nasıl anlamazsınız sizde papara kullanıyorsunuz. Aracım yok diyene kadar gelin foruma ve esc tutun :/