Dolandırıldım

Merhabalar ismi kanNA ben methodu aldım https://spyhackerz.org/forum/threads/herkesin-aradigi-0-10-m-vuran-method-satiliktir.114690/#post-2856480 ilk almadan önce sorularıma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@KanNA açıklama için bekleniyorsun.
Yapayım hemen açıklamami,istediyi üzerins methodu saldım,method için kapatacagimiz hesaptan daha eski kurulum olmamız gerekli,arkadaş ise 2022 kurulum olduğunu dedi,ben ise takipçi farketmez 2018 altı olsa yeter,ayrıca geç cevap vermedim, çocuğa videolu +sesli anlatım yaptım+metin verdim, method çalışıyor, çocuğun tek derdi hesap,bana da diyorki iade geç,benden method aldın sen hesap değil,ayrıca dersteydim,geç cevap vermenin sebebi o ayrıca kendisine yazdım,şimdi de böyle alçakça hareketler,yamuk yumuk iş yapmak benim referanslarım benden Method alan kişiler konuşur,gerisi tamamen size bağlı, lütfen bir karar verirken forumdaki başarılı ticaretlerimi göz önünde bulundurun , teşekkür ederim ❤️

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Method için eski kurulum hesap olmalıymış. Demek ki sende yok. Burda ücreti ödemeden önce method sana eksik anlatılmışsa yanlış olmuş.

olayı tam anlamadım ama anladığım kadarıyla arkadaş methodu kullanamamış kannanın da hatası var methodu satmadan önce gerekli şeyleri söylememiş karşı tarafın da suçu var method almadan önce gereksinimleri sorması gerekiyordu fakat bence iade olmamalı çünkü adam methodu ilerde eski kurulum hesap bulursa kullanabilir

olayı tam anlamadım ama anladığım kadarıyla arkadaş methodu kullanamamış kannanın da hatası var methodu satmadan önce gerekli şeyleri söylememiş karşı tarafın da suçu var method almadan önce gereksinimleri sorması gerekiyordu fakat bence iade olmamalı çünkü adam methodu ilerde eski kurulum hesap bulursa kullanabilir
Doğru bir bakış açısı

@KanNA açıklama için bekleniyorsun.
Methodu zaten saldım,ayrıca arkadaşın Tokatçı olduğunu düşünüyorum atacağım ekran görüntüsüne bakın, methodu kullandın iade geçmeyeceğim diyorum,sonrada kullanmadım diyor,2 dakika sonra bir tane URL atıyor ki buna girdim kapanmadı, AHAHAHAHAH kullanmadiysa nerden biliyor çalışmadığını ?kanıtlar burda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-04-27-20-59-35-979_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-04-27-20-59-35-979_org.telegram.messenger.jpg
    872.1 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2022-04-27-20-59-38-725_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-04-27-20-59-38-725_org.telegram.messenger.jpg
    919.5 KB · Görüntüleme: 11
@The Snaez methodu kullanmadığını söylüyorsun fakat "vurulmadı" diye hesap atıyorsun? Bunun bir açıklaması var mı? Arkadaş sana videolu şekilde methodu anlatmış ve üstüne vpn lisansı vermiş. Tam olarak çalışmadı mı? Çalıştıramadın mı?

@The Snaez methodu kullanmadığını söylüyorsun fakat "vurulmadı" diye hesap atıyorsun? Bunun bir açıklaması var mı? Arkadaş sana videolu şekilde methodu anlatmış ve üstüne vpn lisansı vermiş. Tam olarak çalışmadı mı? Çalıştıramadın mı?
Tamam reis ben para iadesi istemiyorum sadece bana uzun bir süre yazmayınca beni dolandırdı zannettim arkadaş takıldığım yerlerde yardımcı olursa bu konunun burda kapatılmasına saygı duyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,731Konular
3,283,153Mesajlar
317,965Kullanıcılar
OrvexaSon Üye
Üst Alt