Dolandırıldımm @PREGABİLİN

Merhaba arkadaşımız beni 100 tl dolandırdı ona alıcı buldum ve kar istedim söz verdi fakat kendileri engel atıp gitti :( 100 tl yani @PREGABİLİN daha konuşmalarımız var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşımız beni 100 tl dolandırdı ona alıcı buldum ve kar istedim söz verdi fakat kendileri engel atıp gitti :( 100 tl yani
@PREGABİLİN daha konuşmalarımız var kendileri ile telegramda buraya telefondan ss çekip tamıyorum yetkili bir arkadaş gelir ise ona detaylı şekilde video resim atarım teşekkür ederim iyi forumlar dilerim

Opera Anlık Görüntü_2020-08-31_192107_web.whatsapp.com.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Forumda baya arttı bu olaylar.Yönetimin bişeyler yapması lazım.
ticaretlerde güvenlik amacıyla zaten escrow sistemini getirdik. escrow sistemi kullanılmadan yapılan ticaretlerde yapılabilecek çok fazla bişey yok. Konu hakkında deliller ve tarafların dinlenmesi durumunda suçlu tarafı zaten banlıyoruz.

adam dese paraya çok ihtiyacım var kardeşim hayır 50 tl filan onada okeydim ben gelipde bakkala gidiyorum diyip terk etmek nedir ya valla esc kullanın agaa esc adamdır kullanmazsanız örnek

Merhaba arkadaşımız beni 100 tl dolandırdı ona alıcı buldum ve kar istedim söz verdi fakat kendileri engel atıp gitti :( 100 tl yani
@PREGABİLİN daha konuşmalarımız var kendileri ile telegramda buraya telefondan ss çekip tamıyorum yetkili bir arkadaş gelir ise ona detaylı şekilde video resim atarım teşekkür ederim iyi forumlar dilerim

Ekli dosyayı görüntüle 7615
ibne marketide soyuyodur şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,336Konular
3,281,807Mesajlar
318,909Kullanıcılar
viyolaxSon Üye
Üst Alt