Gençler la dolar 6.50 Oldu. Euro 7.45...
aaa unuttum biz tl kullaniyorduk ya banane dolardan... Ekmegi dolarla mi aliyoruz sanki
aaa unuttum biz tl kullaniyorduk ya banane dolardan... Ekmegi dolarla mi aliyoruz sanki
Gençler la dolar 6.50 Oldu. Euro 7.45... aaa unuttum biz tl kullaniyorduk ya banane dolardan... Ekmegi dolarla mi aliyoruz sanki :D
olm çok doru lanülkede üretim yok vergiyle devleti yürütmeye çalışıyoruz![]()
Yaşıyorsun bu hayatı abiSuan emlakcidayim alanyada yazlik alcam 30bin euro ya![]()

az tüyo ver bimden sucuk alınmıyo iğrenç para lazımGençler Aslında Vıp Bölümüne sağlam tanıdıklar olsa gerçek olacak değerleri faan sızdırırdım da Maalesef ben sıkıntıya girerim. Emlak alacak kardesım az daha sabret O fiyata aynısından 3 tane almazsan bir şey bilmiyorum. Neyse Dolar 5 olacak dediğimde inanmayanlara buradan selamda yolluyorum...
Ya biz dolarmı Kullanıyoruzki kanks Biz PC Ekipmanlarını felan hep Kendimiz üretiyoruz yaSeçimden sonra dolar düşücek demişlerdi ya hadi bakalım askdjaskldhasjdhsaj
![]()
Şakası mı kaldı? Kardeşim Bir Günde Tam 1 TL arttı dövizler!!beyler şaka maka bir yana. Her şey ithal. her şeye zam geliyor.Bu millet nasıl geçinecek?
Kardeşim Normalde Dünya çapında son yıllarda petrol bir hayli ucuzladı ülkede tam tersi arttı. Bu da bizi dünyanın en pahalı benzinini satan ülke yaptı. Eğer şu an benzin neden bu durumlara rağmen hala çok da hızlı artmadığını söyliyim,ülkede üretim yok vergiyle devleti yürütmeye çalışıyoruz![]()
Reis aç bana bir bölüm tüm gerçekleri anlatayım görsünler... Bunları hiç bir medya ya da kuruluş vermez haberiniz olsun. Daha öceden dolar 3 iken yakında 5 olacak dedim hatta inanamazsınız ama bazı kişiler değişmezse 6-7 yi görmek hiç de zor olmaz dedim. Yine söylüyorum Dolar düşmeyecek (Kalıcı Düşmeyecek) Ülkede çok kötü kriz olacak. Özel bilgiler için bakalım, bir bölüm verirsen baya yardıracağım ama bakalım...Ülke insanı birkaç sene üç kuruş para gördü, devlet onuda çarçur etti. Libyaya iki uçak dolusu giden dolarları hatırlıyorumda, hak etti bu ülke bu rezillikleri.
Bakalım Gerçekleri Çok yakında görerceksiniz artık her şey aniden olacak yıllar mvsimler beklemeyeceksiniz..Buna ekonomik atak adı veriliyor.Biz ne zaman amerika ile sağlıklı iletişim kurarsak nasıl çıkıyorsa aynı şekilde iniş göstericek.Fakat bu iletişim sağlanana kadar daha uç noktaları görmek mümkün.
Pişman OlacaksınSuan emlakcidayim alanyada yazlik alcam 30bin euro ya![]()
cok merak ettimŞakası mı kaldı? Kardeşim Bir Günde Tam 1 TL arttı dövizler!!
![]()
Artık yapacak şey ülkeyi yönetemeyenlerin elinden alıp en kısa sürede sağlam bir ekiple reset atılmalı...
Kardeşim Normalde Dünya çapında son yıllarda petrol bir hayli ucuzladı ülkede tam tersi arttı. Bu da bizi dünyanın en pahalı benzinini satan ülke yaptı. Eğer şu an benzin neden bu durumlara rağmen hala çok da hızlı artmadığını söyliyim,
6 TL ya 1l benzin alıyorsan 5 tl si devlete gidiyordu.. Fiyat arttıkça tepki olmasın diye devlet vergien kıstı yani devlet fiyatı 6.5 yapıp 1 tl keni vergisinden azalttı ki tepki olmasın artış yavaşlasın.. Ki artık bu da son dönemeçde
Reis aç bana bir bölüm tüm gerçekleri anlatayım görsünler... Bunları hiç bir medya ya da kuruluş vermez haberiniz olsun. Daha öceden dolar 3 iken yakında 5 olacak dedim hatta inanamazsınız ama bazı kişiler değişmezse 6-7 yi görmek hiç de zor olmaz dedim. Yine söylüyorum Dolar düşmeyecek (Kalıcı Düşmeyecek) Ülkede çok kötü kriz olacak. Özel bilgiler için bakalım, bir bölüm verirsen baya yardıracağım ama bakalım...
Bakalım Gerçekleri Çok yakında görerceksiniz artık her şey aniden olacak yıllar mvsimler beklemeyeceksiniz..
Pişman Olacaksın
Her sey ortada acık ve net. Akıl gözü açık olana...cok merak ettim
Nankör Olma kaç sene önce ekmek siralari vardi simdi var mı? Sana da yaranılmaz (!)israil den patates getirtmek ne orosbu evlatları
Şukunu Verdim Çok Doğru Her Ne Kadar Ortalama 7 8Dolar İle Çalışşanda Nasıl Knk Zor muülkede üretim yok vergiyle devleti yürütmeye çalışıyoruz![]()
Onu Bir yerde daha duymuştum hahaha Ulan Bir de bunu ciddi soyleyenler var ya acaba diyorum Beyinleri dogustan mı yok yoksa çalmişlar mı? Anlamadim gittiben hala 50 tllik benzin alıyorum beni etkileyen birşey yok