-
CyberWolf
Filozof Heçkır
Öncelikle tekrardan merhabalar aq. Yaklaşık 2 ay önce yks den dolayı yaşamış olduğum yumurta g*te dayandı sendromundan dolayı siteye giriş yapamadım. Eee nasıl geçti diye soracak olursanız size diyeceğim şunlardır:
SINAVA 2 AY KALA ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK PİŞMANLIKTIR (KAMU SPOTU)
Ne kadar yaptın diye soracak olursanız:
TYT:
Türkçe: 27 soru çözdüm kaç doğru kaç yanlış bilmiyom ama hazırlayanların taaa....
Matematik:
Normalde denemelerde 30 üstü yapardım ama Türkçe yüzünden yetiştiremedim 20 soru çözdüm 1 yanlış 19 doğru o yüzden Türkçeyi hazırlayanların taaa....
Sosyal:
5 Tarih 5 Coğrafta ve 5 tane de Din ve Felsefe çözdüm ve ettiğim kontrollere göre hepsi doğru
Fen:
Fizik 1 yanlış 2 boş Kimya 1 yanlış biyoloji 1 boş kaç yanlış bilmiyom
AYT:
Matematik:
normalde 25-30 civarı yapardım ama bu sefer 20 tane çözebildim genel olarak herkes matematik ortalama diyor
Fen: Biyolojiden 2 boşum var geriye kalan 38 sorunun hepsini çözdüm kaç doğru kaç yanlış var bilmiyom millet feni Einstein hazırlamış diyo ama bana kolay geldi fen
Neyse bu kadar yaptım ama sanırım 1 ay sonra -Sınav Açıklandığında- 1 sene daha ara verecem gibi
o yüz bu 1 ayda ne poğ yiyebiliyorsam yemeye çalışacam. Ha bide ayrılmadan tekrardan TYT Türkçe'yi hazırlayanların taa...
SINAVA 2 AY KALA ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK PİŞMANLIKTIR (KAMU SPOTU)
Ne kadar yaptın diye soracak olursanız:
TYT:
Türkçe: 27 soru çözdüm kaç doğru kaç yanlış bilmiyom ama hazırlayanların taaa....
Matematik:
Normalde denemelerde 30 üstü yapardım ama Türkçe yüzünden yetiştiremedim 20 soru çözdüm 1 yanlış 19 doğru o yüzden Türkçeyi hazırlayanların taaa....
Sosyal:
5 Tarih 5 Coğrafta ve 5 tane de Din ve Felsefe çözdüm ve ettiğim kontrollere göre hepsi doğru
Fen:
Fizik 1 yanlış 2 boş Kimya 1 yanlış biyoloji 1 boş kaç yanlış bilmiyom
AYT:
Matematik:
normalde 25-30 civarı yapardım ama bu sefer 20 tane çözebildim genel olarak herkes matematik ortalama diyor
Fen: Biyolojiden 2 boşum var geriye kalan 38 sorunun hepsini çözdüm kaç doğru kaç yanlış var bilmiyom millet feni Einstein hazırlamış diyo ama bana kolay geldi fen
Neyse bu kadar yaptım ama sanırım 1 ay sonra -Sınav Açıklandığında- 1 sene daha ara verecem gibi
ben diyordum sınavlar bitsin forum daha çok aktif olacak emek vermiş kişiler geri gelecek diye