Dosyalarımla duygusal bağ kurdum! Onları silemiyorum.

Selamun Aleyküm Şu anda bilgisayarım kullanmadığım çok dosya ve programla dolu, ancak o dosyalarla duygusal bağlar kurmuşum. Onları silmeye içim el vermiyor. Hani vardır ya...

Selamun Aleyküm

Şu anda bilgisayarım kullanmadığım çok dosya ve programla dolu, ancak o dosyalarla duygusal bağlar kurmuşum. Onları silmeye içim el vermiyor.
Hani vardır ya ilk ayakkabılarınız, ama onları işi bittiği halde onu çöpe atamazsınız. Bende aynı şekilde bilgisayarım çok şişmesine rağmen dosyalarımı yer açmak için silemiyorum. Sebebi ise belirttiğim gibi. Kllandığım için değil, sadece duygusal bağ kurduğum ve onları dostum gibi hissettiğim için.

Ben onun çözümünü buldum bende de çok vardı.
Tüm programları kategori olarak kafamda sıralamıştım.
Ondan sonra aynı kategoride bulunan en iyi programı seçip , kategoride ki diğer programları sildim.
Kafam Rahat :D

Ben onun çözümünü buldum bende de çok vardı.
Tüm programları kategori olarak kafamda sıralamıştım.
Ondan sonra aynı kategoride bulunan en iyi programı seçip , kategoride ki diğer programları sildim.
Kafam Rahat :D
Vallaha hiç o aklıma gelmemişti. Mesela ben de şu anda atom+visual studio code var. Bende vs code'yi sildim :)

Al benden okadar daha, 1-2 TB boyutunda harici bir harddisk satın alın içine yığın ne var yok,ben öyle yapıyorum.

Selamun Aleyküm

Şu anda bilgisayarım kullanmadığım çok dosya ve programla dolu, ancak o dosyalarla duygusal bağlar kurmuşum. Onları silmeye içim el vermiyor.
Hani vardır ya ilk ayakkabılarınız, ama onları işi bittiği halde onu çöpe atamazsınız. Bende aynı şekilde bilgisayarım çok şişmesine rağmen dosyalarımı yer açmak için silemiyorum. Sebebi ise belirttiğim gibi. Kllandığım için değil, sadece duygusal bağ kurduğum ve onları dostum gibi hissettiğim için.
google drriverine yükle. 2 -3 tane gmail hesabı aç hepsini oraya yükle

Arşivin mına goydum ben beyler herşeyi sildim, biraz sonra üstüne format çakacağım :)

131,811Konular
3,271,595Mesajlar
316,266Kullanıcılar
blowhteeSon Üye
Üst Alt