Dövdüler beni amk

Gençler kusura bakmayın çok konu açıyorum yardım konusu bugün 1-2 saat önce beni internet cafede 15 kişi dövdü arkadaşları topladım üniversiteden denizlide gittik cam mam...

Gençler kusura bakmayın çok konu açıyorum yardım konusu bugün 1-2 saat önce beni internet cafede 15 kişi dövdü arkadaşları topladım üniversiteden denizlide gittik cam mam bırakmadık polislik fln şimdi çıktım karakoldan bunların anasını sikmek istiyorum internetlerine girebiliyorum sizce ne yapabilrim bütün masalar 1 modeme bağlı ve ben laptopdan bağlanabiliyorum yardımcı olurmusunuz ?

@TolanK1 @Security @NinjaCR3 @AKI-BEY

sen çok renkli bir arkadaşsın. dayak yediysen git darp raporu al hukuken hakkını ara. suça suç ile karışılık verirsen haksız duruma düşebilirsin.

adminimizinde dedıgı gıbı yasal yollara basvurarak adamların ıcınden bıle gecebılecekken senın yapmaya calıstıgın bence mantıksız sahsıyen bırı benı dovse gıder dırek dava ederım yanı

Amınıza koyum neyse bizim arkadaş var orda çalışıcak 2-3 gün sonra anamasalarına keylogg atacam sikicem hepsini

Sanada hep biseyler oluyor yaw hayata küserdim ben 15 kisi nedirya :D istanbul sariyer ise kapim jopu el yapimi kendim yaptim adama bi koyarim olur geberir istanbul sariyer ise gelim

131,792Konular
3,271,406Mesajlar
316,202Kullanıcılar
zeritraSon Üye
Üst Alt