Mix in durumdan zaten haberi var mix lede aramda hiç bir sorun yok 😃 banlancan bugun kahpe eniği seniPharaben senin pc nden benim mail taslagimi caliyo anydeskten indirip
Hah iste pleski elesya kendinin pleski diye bana verdiHepsi tgden bana geldi ikinizin de ipsini engelledim zaten plesk sizde olduğu için silmişsiniz
+ olarak konumuz bu değil senin mixin pleskindeki kullanicilara log koyup bunu itiraf etmen 😃👍Mix bundan oto mail almis kurmak icinde phara mixin pc sine baglanmis ordan benim yazdigim 70 tl ye satigim taslagi millete verdi
Sonra drdim ona bende dc txt var onu ayarligim diye sc yaluyoduk onla olur drdi
Kudurma kudurma amk musteri 99da var o tek log seyi oda elesya kendinin oldugunu soyleyip ona deneme olarak yolladiğim seyler+ olarak konumuz bu değil senin mixin pleskindeki kullanicilara log koyup bunu itiraf etmen 😃👍
Abi şimdi elesya mixden plesk almiş mixde genelde musteri99 Musteri99** yapiyo user pasiUzattıkça uzatmışsınız şu konuyu toparlayın artık.
Yarram yalanmi diyoruzmhsteri 99 u elesya verdiarkadaşlar bu kahpe eniğinin dediğinden bişey anlayan varmı valla ben bir sik anlamadım ama gayet 20 tane pleske log koydum mesajı vs ortada hala neyi inkar ediyor musteri100** diye plesk satan tek kişi forumdaki V onuda biliyoruz txt e düşen hesap kayıtlarından bu eleman olduğunuda anladık hala neyi tartışıyoruz ki
Bende c4un oldugunu nerden bilecem elesya verdi banaSonra bu bana musteri99 u verdi oda c4unmuş useri deneyip bulmuş
Abi şimdi elesya mixden plesk almiş mixde genelde musteri99 Musteri99** yapiyo user pasi
Musteri99 a da giriyor dediğin an sen giriyorsun hepsine demektir ben musteri100 musteri100** gibikullanıcı adı şifre koyup veriyordum sende kimse şfre değimediği için reseller satın alan birininkine girip tüm scleri çalıp log koymussun herşeyi itiraf ediyorsun zaten kanıtları da attım. dahada çırpınma benceAbi şimdi elesya mixden plesk almiş mixde genelde musteri99 Musteri99** yapiyo user pasi