@Dyzne ve @KemoHack dolandırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın webmaili kullanamadığı günlerin parasını iade edeceğim olması gerekende bu hiç kimse hesap düşme garantisi vererek webmail satmaz!
haftalık 250 ye sattın bana ve ben bilmiyordum piyasayı öyledir diye aldım 200 dedim ona bile tamam demedin bu resmen dolandırıcılık aga adamlar aylık 180 e satıyor işime yaramayan şeye niye para ödeyim ki ben birde ben şikayet açana kadar niye cevap vermiyordun 1 ay oldu neredeyse tam iade istiyorum yapılmazsa adminlerin banlamasını istiyorum

Olaya karşı gorüşüm şu eğer ki birşey satıyorsanız arkasında olmanız lazım ve kısa sürede cözmeniz lazım bekleterek çözüm yerine dolandırıcı durumuna düşmüş olursunuz. Arkadaşa tam iade yaparsanız konu kapanır.

Kemohack dan telegram dan webmail almıştım üstelik haftalık 250 tl fiyat çekti ben normaldir diye sorgulamadım aldım ondan sonra pahalı olduğunu anladım ama tek sorun o değil webmail aldım 5k dan fazla bastım 1 tane bile hesap düşmedi sonra webmail patladı falan birkaç kere daha açtı yine aynı sorun devam etti en son mesajlarıma cevap vermemeye başladı 1 aydır mağdurum iademi yapmazsa forumdan banlanmasını talep ediyorum lütfen.
Dyzne için de webmail plesk patladı dedi ondan sonra sürekli geç cevap vermeler sürekli bahaneler üretmeler param yok diyip duruyor denetimdeyim diyor sürekli farklı farklı bahaneler üretiyor iademi geç diyorum öyle bir hakkın yok diyor nasıl yok amk günlerdir mağdurum 250 tl ödememi iade geçmese onunda forumdan banlanmasını istiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 37141Ekli dosyayı görüntüle 37142Ekli dosyayı görüntüle 37143
@Dyzne 'nin sana attığı hostnameyi vs bana atabilir misin tgden @hetmknk sorununa çözüm olabilir.

Arkadaşın webmaili kullanamadığı günlerin parasını iade edeceğim olması gerekende bu hiç kimse hesap düşme garantisi vererek webmail satmaz!
Tamamen iade yapmalısın. Sorununa çözüm bulmak yerine kaçmışsın. Zaten sen kafadan oradan 2-3 gün yemişsin, böyle şeylere gerek yok.

öncelikle iyi forumlar ben bu arkadaşa webmail sattım 4 5 gün kullandı bastı sonra pleski aldığım arkadaşla sorun yaşadık adamın sunucusu patladı vs. ben de real sorunlardan dolayı 1 hafta dönüş sağlayamadım arkadaşa şimdi telafi edecem diyorum fakat illa iade yapacaksın diyor satarken iade garantili diye bişey dediğimi hatırlamıyorum şimdi diyeceksiniz adamın suçu mu senin real sorunların hayır fakat azıcık anlayış olsa dediğim gibi beklerdi haklı çok bekledi fakat şuan ne kadar telafi edecem desem de yok iade yap diyor

öncelikle iyi forumlar ben bu arkadaşa webmail sattım 4 5 gün kullandı bastı sonra pleski aldığım arkadaşla sorun yaşadık adamın sunucusu patladı vs. ben de real sorunlardan dolayı 1 hafta dönüş sağlayamadım arkadaşa şimdi telafi edecem diyorum fakat illa iade yapacaksın diyor satarken iade garantili diye bişey dediğimi hatırlamıyorum şimdi diyeceksiniz adamın suçu mu senin real sorunların hayır fakat azıcık anlayış olsa dediğim gibi beklerdi haklı çok bekledi fakat şuan ne kadar telafi edecem desem de yok iade yap diyor
Boş yapmada iade yap adama. Arkamdan iş çevirmenin sonucu.

Tek bir sey dicem bu konuda bu cocuk aptalmi 1 ay boyunca telafi beklemis aw

ben nerden bileyim senin real sorunlarının olup olmadığını hem bir sürü bahane ürettin yok sivil polis yok denetimdeyim. iademi yap en kısa zamanda çok fazla bekledim

Eğer ki müşterin "iade sağlamanı" söylüyorsa, iade sağlamalısın. Kendisi servisinden memnun kalmamış gibi bir şey söz konusu değil, sen ticareti gerçekleştirememişsin. KemoHack'te, sende iade yapmalısınız.

Eğer ki müşterin "iade sağlamanı" söylüyorsa, iade sağlamalısın. Kendisi servisinden memnun kalmamış gibi bir şey söz konusu değil, sen ticareti gerçekleştirememişsin. KemoHack'te, sende iade yapmalısınız.
ticareti gerçekleştirmedim değil adama webmaili sağladım 3 4 gün aktif kaldı sonra teknik bir sorun çıktı bu yüzden telafi yapma hakkımın olduğunu düşünüyorum

ticareti gerçekleştirmedim değil adama webmaili sağladım 3 4 gün aktif kaldı sonra teknik bir sorun çıktı bu yüzden telafi yapma hakkımın olduğunu düşünüyorum
Eğer sonrasında realde aranıyorum, denetimi yaktım vs. gibi şeyler söyleyip bekletmeseydin yaklaşık 5-6 gün bile. Maalesef telafi hakkın yanar bile. Müşteri, iade istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,774Konular
3,271,227Mesajlar
316,151Kullanıcılar
ZodiacXSon Üye
Üst Alt