E-okul bilgilerim çalındı(Yardım Edin!)

Arkadaşlar sizi uyarıyorum google ye e-okul yazarsanız ilk fake e-okul çıkıyor. Site bu: eokulyd.meb.gov(nokta var)tr Bu siteye ddos yapmaya çalıştım fakat sitenin ddos...

Arkadaşlar sizi uyarıyorum google ye e-okul yazarsanız ilk fake e-okul çıkıyor. Site bu: eokulyd.meb.gov(nokta var)tr
Bu siteye ddos yapmaya çalıştım fakat sitenin ddos koruması var.
Bu siteyi nasıl hackleyebilirim?
Lütfen Yardım Edin!

Kankam yaşın biraz ufak gibi geldi sana senin yaşına göre hitap ediyorum. Eğer bilgilerinin çalındığını düşünüyorsan ilk önce bize değil ailene yani anne yada babana söylemen daha önemli onlar sana kızmazlar yardımcı olurlar merak etme. DDOS gibi şeyleri boşver ilk önce ailene git ve bu durumu açıkla. Öpüyorum alnından eğer bizden birşey istersen tekrar mutlaka yaz. ;)tmmdir:tmmdir:

Kankam yaşın biraz ufak gibi geldi sana senin yaşına göre hitap ediyorum. Eğer bilgilerinin çalındığını düşünüyorsan ilk önce bize değil ailene yani anne yada babana söylemen daha önemli onlar sana kızmazlar yardımcı olurlar merak etme. DDOS gibi şeyleri boşver ilk önce ailene git ve bu durumu açıkla. Öpüyorum alnından eğer bizden birşey istersen tekrar mutlaka yaz. ;)tmmdir:tmmdir:
Youtube hesabını report ettim ahlaksız

131,910Konular
3,272,550Mesajlar
316,524Kullanıcılar
Beta1131Son Üye
Üst Alt