sa beyler 9. sinif bebesiyim 2. senem sinifta kaldim notlarim b0k gibi duzelmiyo bi turlu bunlari illegal bi sekilde nasil degistiririm bilen varmi
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
degistiremezsin.sa beyler 9. sinif bebesiyim 2. senem sinifta kaldim notlarim b0k gibi duzelmiyo bi turlu bunlari illegal bi sekilde nasil degistiririm bilen varmi
kanka veriyorum methodu. sınıfta kalıyorsun seneye çalışıp daha yüksek not alıyon konu kilitsa beyler 9. sinif bebesiyim 2. senem sinifta kaldim notlarim b0k gibi duzelmiyo bi turlu bunlari illegal bi sekilde nasil degistiririm bilen varmi
ders çalış aga değiştiremezsin. değiştirceni söyleyenlere inanma dolanmdırılırsın.sa beyler 9. sinif bebesiyim 2. senem sinifta kaldim notlarim b0k gibi duzelmiyo bi turlu bunlari illegal bi sekilde nasil degistiririm bilen varmi
hocanın meb mail şifre vs aldıktan sonra vds ten halledebilirsin ama 2fac varsa bi s*k yapamazsınsa beyler 9. sinif bebesiyim 2. senem sinifta kaldim notlarim b0k gibi duzelmiyo bi turlu bunlari illegal bi sekilde nasil degistiririm bilen varmi
notlar kapanma zamanına yakın herkesin notunu fullesin o zaman gfhdresfghvgfresfghnvhrtdghocayı zortlatıp şifresini alıp notunu değişsen bile olay fark edilirse yaprağı köklerler haberin olsun.