earnapp ödememi yapmadı bende vurdum geçtim

earnapp sitesinden 10 dolar kazanmıştım para çekme talebi oluşturdum dün işlemler kısmında 10 dolar hazrılanıyodu bugün 10 doları islmişler ve ödeme de yapmadılar...

earnapp sitesinden 10 dolar kazanmıştım para çekme talebi oluşturdum dün işlemler kısmında 10 dolar hazrılanıyodu bugün 10 doları islmişler ve ödeme de yapmadılar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ödemesini çekim talebi verildiği gün içinde hızlıca yapan aksatmayan bir sistem bu sistem hakkında konumda mevcut forumda gelip burda karalamana gerek yok 1 ocakda herkese çok fazladan gelir yazdılar sorun yaşadılar fazla giden bakiyeleri geri çektiler 2$ kazanan adama 15$ gitti o yüzden çekimleri iptal ettiler discordda açıklamada bulundular bu sabahda sorunu çözdüler kendi kazandığın para değil o yüzden fazla yazdıklarını aldılar

ödemesini çekim talebi verildiği gün içinde hızlıca yapan aksatmayan bir sistem bu sistem hakkında konumda mevcut forumda gelip burda karalamana gerek yok 1 ocakda herkese çok fazladan gelir yazdılar sorun yaşadılar fazla giden bakiyeleri geri çektiler 2$ kazanan adama 15$ gitti o yüzden çekimleri iptal ettiler discordda açıklamada bulundular bu sabahda sorunu çözdüler kendi kazandığın para değil o yüzden fazla yazdıklarını aldılar
aynen haklısın adamlara iftira atmadan önce mail atabilirdiniz ben aynı gün sistem arıza yaptığında mail attım sistem arızası düzeliceğini söylemişlerdi dedikleri gibi eski bakiyeyi geri yüklemişlerdi 3 ödeme aldım hiç bir sorun yaşamadım

131,972Konular
3,273,409Mesajlar
316,680Kullanıcılar
AlissapauffSon Üye
Üst Alt