edit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edit​

Ekli dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    38.5 KB · Görüntüleme: 29
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yunus Suresi, 77. ayet: Musa: "Size hak geldiğinde (böyle) mi söylersiniz? Bu bir büyü müdür? Oysa büyücüler, kurtuluşa ermezler" dedi.

Hadislerde de Peygamberimiz (sav), büyü yapan kimsenin Allah’a şirk koşmuş olacağını, bir başka hadislerinde ise, sihre inanan, onun doğruluğunu tasdik eden kimselerin Cennete giremeyeceklerini bildirmişlerdir.

Yunus Suresi, 77. ayet: Musa: "Size hak geldiğinde (böyle) mi söylersiniz? Bu bir büyü müdür? Oysa büyücüler, kurtuluşa ermezler" dedi.

HHadislerde de Peygamberimiz (sav), büyü yapan kimsenin Allah’a şirk koşmuş olacağını, bir başka hadislerinde ise, sihre inanan, onun doğruluğunu tasdik eden kimselerin Cennete giremeyeceklerini bildirmişlerdir.
kanka büyüyü ben yapmıyom ya bana ne korkutma beni :eek:

Çok inanan birisi değilim fakat bildiğim kadarıyla bu tür şeyler şirk olarak geçiyor ve bunu para ile yapıyorlar sende buna zemin hazırlayıp aracı olmuşsun yaptığın etik değil konuyu kilitlemişler fakat konu içeriğini de düzgün bulmadığım için tamamen editledim biraz daha dikkatli ol dostum banane diyip işin içinden çıkmak olmaz sadece Spy ' da değil sana tavsiyem bu sitenin tanıtımını hiç bir yerde yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,177Konular
3,276,151Mesajlar
317,040Kullanıcılar
Üst Alt